Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι είχε πει σε συνέντευξή του στο in.gr o Μηνάς Χατζησάββας (Video και φωτογραφίες)

Τι είχε πει σε συνέντευξή του στο in.gr o Μηνάς Χατζησάββας (Video και φωτογραφίες)

Θρηνεί το ελληνικό θέατρο έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του.



Δείτε στο video τι είχε πει ο Μηνάς Χατζησάββας σε συνέντευξή του στο in.gr

Για το Μηνά Χατζησάββα έγραψαν στα social media:

Θάνος Μικρούτσικος: «Έφυγε ο Μηνάς. Αυτός ο τόσο σπουδαίος ηθοποιός πέταξε μακριά μας αγκαλιά με τα πρόσωπα που υποδύθηκε, που ταυτίστηκε μαζί τους. Ο αγαπημένος φίλος ταξιδεύει για το άπειρο. Ο τόσο τρυφερός. Σιωπή και θλίψη. Για έναν από τους ευγενέστερους Έλληνες».

Ελένη Ράντου: «Ησουν, είσαι και θα είσαι Σπουδαίος! … Γιατί ήσουν πρώτα απ όλα Ανθρωπος!Είμαι ευγνώμων που σε γνώρισα…. αγαπημένε μου Μηνά.
Δεν πάει να λέει ο θάνατος τα δικά του…. εσύ θα είσαι πάντα εδώ… μαζί μας!»

Έλενα Ακρίτα: «Καλά, εσύ έφυγες νωρίς. Καλό δρόμο, Μηνά μου.

Ντίνος Καρύδης:
«Είχα την τύχη να παίξω σε δύο έργα μαζί του στο »Μοναχικό δρόμο» του Σνιτσλερ και στον «Αμλετ» του Σαίξπηρ με σκηνοθέτη τον Γιώργο Μιχαηλίδη στο Ανοιχτό Θέατρο».

Επίσης ανάρτησε το παρακάτω απόσπασμα από συνέντευξη του Μήνα Χατζησάββα: «Το σίγουρο είναι ότι, προσωπικώς, αν δεν είχα τη δυνατότητα να κάνω θέατρο που μου αρέσει, που με κεντρίζει, που με κρατά σε εγρήγορση, θα είχα ήδη παραιτηθεί. Άλλωστε η τέχνη πρέπει να αφυπνίζει, αλλιώς δεν έχει νόημα».

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Καλός, υπέροχος, μεγάλος, όλα σωστά αλλά κυρίως αφορούν αυτούς που σχολιάζουν.
Ο ΜΧ ήταν γλύκας. Καλός και αγαθός, φαινομενικά, εύκολη λεία στον κυνισμό και στην διάχυτη απληστία. Κι όμως, με ένα προσωπικό του αχίμσα, έζησε με αρχοντιά και πορεύτηκε με αξιοπρέπεια.
Στα συρτάρια της μνήμης μου θα ζει παρέα με τον Ξένιδη και το Σοφοκλή Πέππα. (Θενκς άπονη ζωή που τα ‘φερες έτσι και μ’ έκαναν κάπως φίλο τους)».

Σταμάτης Κραουνάκης: «Το ‘πα και στον αέρα, τόσο συλληπητήριο στο fb, ήταν ο αρχηγός των αληθινά διαθέσιμων στην τέχνη του, τον ενδιέφερε να είναι στη γιορτή, ο πρώτος συντεχνίτης… Όλοι στην κηδεία του Εργάτη … δεν αρκούν οι κλάψες του πληκτρολογίου…. Πάμε αύριο όλοι εκεί να τον χειροκροτήσουμε… Έτσι λέω».

Σταμάτης Κραουνάκης: «Το ‘πα και στον αέρα, τόσο συλληπητήριο στο fb, ήταν ο αρχηγός των αληθινά διαθέσιμων στην τέχνη του, τον ενδιέφερε να είναι στη γιορτή, ο πρώτος συντεχνίτης… Όλοι στην κηδεία του Εργάτη … δεν αρκούν οι κλάψες του πληκτρολογίου…. Πάμε αύριο όλοι εκεί να τον χειροκροτήσουμε… Έτσι λέω».

Δημήτρης Φοινίτσης: «Οι επόμενες παραστάσεις της «BELLEΛΕΝ» αφιερώνονται στη μνήμη του ως ελάχιστο δείγμα τιμής στη μοναδική συνεργασία μας.
Η φωνή του θα απογειώνει -ερμηνευτικά- για πάντα τους «Διόσκουρους»»!

Σεμίνα Διγενή: «Αγαπημένος, τρυφερός, μοναδικός, αξέχαστος. Το πιο γλυκό πλάσμα του ελληνικού θεάτρου. Για πάντα μέσα στην καρδιά μου. Για πάντα όμως, αγαπημένε μου…

Αντίνοος Αλμπάνης: «Τα μάτια σου γελούσαν πάντα σα μικρού παιδιού και μου έλεγες ότι όλα παιχνίδι είναι. Αντίο Μηνά».

Βασίλης Μπουζιώτης:
«Από τη μια εχω βαθιά θλίψη για τον χαμό του Μηνά. Κι από την άλλη έχω μεγάλο θυμό με τον γαμημένο τον θάνατο. Μεγάλο θυμό!»

Ο γνωστός ηθοποιός, που είχε βεβαρημένο ιστορικό με καρδιολογικά προβλήματα, νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού από την περασμένη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου έχοντας υποστεί αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Πέθανε το βράδυ της Δευτέρας 30 Νοεμβρίου.

Επιμέλεια: Μαρία Παπουτσή
Φωτογραφίες από το Αρχείο του Δ.Ο.Λ.: Ειρήνη Σπυροπούλου

entertainment.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024