Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Breakdance με μουσική Μότσαρτ το Σεπτέμβριο στην Ελλάδα

Breakdance με μουσική Μότσαρτ το Σεπτέμβριο στην Ελλάδα

Ελισάβετ Σταμοπούλου Μία από τις καλύτερες ομάδες breakdance διεθνώς, πρωταθλήτρια Ευρώπης και δύο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια, η DDC, καταφθάνει στην Ελλάδα συνδυάζοντας την πρωτοπορία με το κλασικό. Στις 4 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μια εκρηκτική «σύγκρουση» μουσικών δυνάμεων, ένα θέαμα που θα «παντρέψει» τη χιπ χοπ με τον… […]

Ελισάβετ Σταμοπούλου

Μία από τις καλύτερες ομάδες breakdance διεθνώς, πρωταθλήτρια Ευρώπης και δύο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια, η DDC, καταφθάνει στην Ελλάδα συνδυάζοντας την πρωτοπορία με το κλασικό.

Στις 4 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μια εκρηκτική «σύγκρουση» μουσικών δυνάμεων, ένα θέαμα που θα «παντρέψει» τη χιπ χοπ με τον… Μότσαρτ. Κινήσεις Urban Dance εκτελούνται κάτω από τον ήχο του θαυματουργού «παιδιού» από τη Βιέννη.

Οι ταμπέλες που κατά καιρούς συνοδεύουν την κλασική μουσική πέφτουν, και η απρόβλεπτη παράσταση, «Breakin’ Mozart», ύστερα από 100 sold-out εμφανίσεις στο Βερολίνο με 60.000 θεατές, έρχεται να ξεσηκώσει και τους Έλληνες.

Για μια αξιομνημόνευτη μουσική, ένα ταξίδι στο χρόνο με εκπληκτικό συγχρονισμό, ποιότητα ρυθμό, αλλά και για ακροβατικά υψηλού επιπέδου, κάνουν λόγο τα ξένα μέσα σε κριτική τους για την παράσταση.

Η κλασική παιδεία που διακατέχει τον σκηνοθέτη Κριστόφ Χέγκελ σε συνδυασμό με την αίσθηση της νεανικής κουλτούρας κινούν τα νήματα ενός ασυνήθιστου θεάματος.

Στο θέαμα η ομάδα breakdance DDC, ο βραβευμένος με Echo μουσικός, μαέστρος και σκηνοθέτης όπερας Κρίστοφ Χέγκελ και η σοπράνο Άννα Κράγια Anna Krauja, ενώνουν τις δυνάμεις τους, και ο Μότσαρτ «κατεβαίνει» στους δρόμους.

Τα έργα του παίζονται ζωντανά στο πιάνο αλλά και σε ορχηστρικές εκδοχές με μοντέρνες hip-hop διασκευές και δυνατά techno beats.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα των DDC έχει ανακηρυχτεί δύο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια στο breakdance. Το 2013 έλαβε τον τίτλο «Europe’s Best Show», με τους χορευτές της να εμφανίζονται στο τηλεοπτικό σόου του καναλιού ARD με τη νέα τους παράσταση «Breakdance με δερμάτινα παντελόνια».


Πληροφορίες

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015, στις 21:00

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, 210 3453548

Τιμές εισιτηρίων:

Όρθιοι: 20 € τα 200 πρώτα εισιτήρια, 25 € στη συνέχεια

Καθήμενοι: 30 € τα 200 πρώτα εισιτήρια, 35 € στη συνέχεια

Προπώληση:

viva.gr |καταστήματα PUBLIC, IANOS, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, SEVEN SPOTS

Τηλέφωνο πληροφοριών: 210 7298930

entertainment.in.gr

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024