Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
3ο Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα»

3ο Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα»

...

Για 3η συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί το 3ο Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα» από τις 7 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου 2016 στον Πολυχώρο Πολιτισμού ARTίκι Μαράϊκε Ηλιού Ντε Κόνινγκ, στο Κρανίδι Ερμιονίδας.

Στη φετινή διοργάνωση θα συμμετάσχουν οι: Άννα Βαγενά, Μαίρη Βιδάλη, Νίκος Βλάχος, Γιώργος Γαλίτης, Κατερίνα Διδασκάλου, Αλίκη Καγιαλόγλου, Υρώ Μανέ, Τάσος Μπλάτζιος, Μάνια Παπαδημητρίου και Σωτήρης Τσόγκας.

Τις παραστάσεις θα πλαισιώσουν δύο μουσικές εκδηλώσεις με τον Ορφέα Περίδη στην έναρξη και την Φωτεινή Βελεσιώτου στη λήξη.

Με την παράσταση «Λωξάνδρα» και την ταλαντούχα Άννα Βαγενά ανοίγει την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016 η αυλαία του 3ου Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα», που θα διεξαχθεί και φέτος στην υπαίθρια σκηνή του Πολυχώρου ARTίκι Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ, στο Κρανίδι Ερμιονίδας.

Για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ θα συμπεριληφθεί, υπό τη μορφή Προ-φεστιβαλικής θεατρικής παράστασης, η ετήσια παραγωγή του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας που αφορά την ενασχόλησή του με το αρχαίο δράμα, ενώ η πολιτιστική του δραστηριότητα θα συνεχιστεί και σε μετα-φεστιβαλικό επίπεδο, στη διάρκεια του Σεπτεμβρίου.

Εμπνευστής του θεσμού καθώς και καλλιτεχνικός διευθυντής είναι ο Κώστας Γεωργουσόπουλος ο οποίος σημειώνει: «Δεν τριτώνει μόνο το κακό. Ιδού, λοιπόν, που για τρίτη χρονιά παγιώνεται ο πολιτιστικός θεσμός «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα», πράγμα που σημαίνει πως σ’ αυτόν τον τόπο δε στέρεψε ακόμη η πηγή με το “λάλον ύδωρ”. Γιατί δεν είναι μόνο ηρωισμός απελπισίας, αλλά βαθύς καημός και ακόρεστη δίψα για αλήθεια, ομορφιά, κριτική και αισθητική απόλαυση η ανάπτυξη σε μια γωνιά της Ελλάδας –παραμελημένης για χρόνια – ενός ευρέος φάσματος προγράμματος, όπου έλληνες ευαισθητοποιημένοι καλλιτέχνες απευθύνονται σ’ ένα κοινό που θέλει διακαώς να ξεφύγει από τα πολιτιστικά απόβλητα της μαζικής κουλτούρας και αναζητεί αρτεσιανά ύδατα λόγου, ρυθμού, μουσικής, μίμησης ύφους και ήθους».

Το Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα» διεξάγεται στον Πολυχώρο Πολιτισμού ARTίκι «Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ», που βρίσκεται στον περιφερειακό δρόμο Κρανιδίου-Ερμιόνης, σε κομβικό σημείο ανάμεσα στην Ερμιόνη, το κοσμικό Πόρτο Χέλι και την Κόστα, απ’ όπου γίνεται η σύνδεση της Πελοποννήσου με τις Σπέτσες.

entertainment.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024