Προσκλήσεις για τη συναυλία της Ν.Μποφίλιου στη Θεσσαλονίκη
Έχοντας λείψει στο κοινό που την ακολουθεί πιστά σε κάθε της βήμα, η Νατάσσα Μποφίλιου επιστρέφει στη σκηνή το φετινό καλοκαίρι, έπειτα από ένα χειμώνα αποχής από τις ζωντανές εμφανίσεις. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια δηλώνει πανέτοιμη, ανανεωμένη και συγκινημένη για αυτή τη μεγάλη συνάντηση με το κοινό της ανά την Ελλάδα. Η μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία της […]
Έχοντας λείψει στο κοινό που την ακολουθεί πιστά σε κάθε της βήμα, η Νατάσσα Μποφίλιου επιστρέφει στη σκηνή το φετινό καλοκαίρι, έπειτα από ένα χειμώνα αποχής από τις ζωντανές εμφανίσεις.
Η δημοφιλής ερμηνεύτρια δηλώνει πανέτοιμη, ανανεωμένη και συγκινημένη για αυτή τη μεγάλη συνάντηση με το κοινό της ανά την Ελλάδα.
Η μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία της Νατάσσας Μποφίλιου ξεκινά με μια μεγάλη διπλή συναυλία στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» τη Δευτέρα και την Τρίτη 15 και 16 Ιουνίου, για να ακολουθήσουν τα Ιωάννινα, η Θεσσαλονίκη και οι επόμενοι σταθμοί της.
Οι συναυλίες θα είναι γεμάτες από αγαπημένα τραγούδια του ρεπερτορίου της Νατάσσας Μποφίλιου, όπως το “Σ’ έχω βρει και σε χάνω”, το “Εν λευκώ”, το “Μέτρημα” κ.α., ενώ στο πρόγραμμα έρχονται να προστεθούν σε πρώτη παρουσίαση τα τραγούδια από τις “Πρώτες Λέξεις”, τη νέα συνεργασία της Νατάσσας με τον Σωκράτη Μάλαμα, το Θέμη Καραμουρατίδη και τον Οδυσσέα Ιωάννου.
Τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών επιμελείται ο πιστός της φίλος και συνοδοιπόρος όλα αυτά τα χρόνια Θέμης Καραμουρατίδης, ενώ η τριάδα συμπληρώνεται -όπως είναι αναμενόμενο- με τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο που έχει αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια.
Οι μουσικοί που θα συντροφεύσουν τη Νατάσσα Μποφίλιου στο καλοκαιρινό μουσικό της ταξίδι είναι οι: Θέμης Καραμουρατίδης στο πιάνο, Φοίβος Κουντουράκης στα τύμπανα, Άρης Ζέρβας στο τσέλο, Σωτήρης Καστάνης στις κιθάρες, Γιώργος Μπουλντής στο Μπάσο και Δημήτρης Κουζής στο βιολί και μαντολίνο.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας