Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Yann Tiersen στο Ηρώδειο: Τα «early bird» εισιτήρια εξαντλήθηκαν σε μια ημέρα

Ο Yann Tiersen στο Ηρώδειο: Τα «early bird» εισιτήρια εξαντλήθηκαν σε μια ημέρα

...

Εντυπωσιακή ήταν η εξέλιξη της πρώτης μέρας της προπώλησης της πολυαναμενόμενης εμφάνισης του Yann Tiersen στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, την Πέμπτη 13 Ιουλίου.

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε μόλις χθες, Δευτέρα 8 Μαΐου και ήδη τα «early bird» εισιτήρια εξαντλήθηκαν άμεσα ενώ με ταχύτατους ρυθμούς εξελίσσεται η προπώληση και στις άλλες ζώνες και βαθμίδες εισιτηρίων.

Ο Yann Tiersen υπόσχεται, για ένα και μοναδικό βράδυ, να ξεδιπλώσει τον εαυτό του στο αφοσιωμένο κοινό του, σε μια αναδρομή από την Amelie έως την Eusa.

«Δεν είμαι κλασικός συνθέτης, δεν έχω κλασική μουσική παιδεία, χώρος μου είναι τα στούντιο και η σκηνή». Ο Yann Tiersen, όπως και ο ίδιος σημειώνει, δεν έχει τίποτα το κλασικό. Οι μελωδίες του, μινιμαλιστικές, νοσταλγικές, αρκετές φορές μυσταγωγικές, επαναπροσδιορίζουν την έννοια του κλασικού και επάξια τοποθετούν τον ίδιο στον πυρήνα της νεώτερης γαλλικής μουσικής σκηνής.

«Πολλοί θεωρούν ότι γράφω soundtrack. Όχι, απλά τα τραγούδια μου μπορεί να ταιριάζουν σε κάποια ταινία ή σε κάποιο σκηνοθέτη», λέει ο ίδιος, κάτι που επιβεβαιώνεται σε μελωδίες όπως αυτές που «έντυσαν» την Amélie – ταινία σταθμό του σύγχρονου γαλλικού κινηματογράφου- και το GoodBye Lenin!, αντίστοιχα σημαντικό δημιούργημα του γερμανικού κινηματογράφου. Το νοητό νήμα που ενώνει αυτές τις δύο ταινίες είναι οι ηλεκτρισμένοι ήχοι, ερωτικοί κι ευαίσθητοι, εύθραυστοι κι αποφασιστικοί, φινετσάτοι και πανκ, τόσο συνεπείς στο δημιουργό τους, που απορρίπτουν κάθε κανόνα στη μουσική δημιουργία.

Ο Yann Tiersen, είναι ένας μουσικός που εξακολουθεί να πειραματίζεται και να εκπλήσσει το αφοσιωμένο του κοινό, κάτι που σκοπεύει να κάνει και ζωντανά στη μοναδική συναυλία του στην Αθήνα, την Πέμπτη 13 Ιουλίου στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου 2017.

Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει θα είναι γεμάτο από παλαιά και νέα κομμάτια του, όπως επίσης και από το τελευταίο του project, Εusa, το οποίο αποτελεί μια εξερεύνηση των ήχων και της ατμόσφαιρας του μικρού νησιού στο οποίο ζει, της Ushant, απέναντι από τις ακτές της Βρετάνης, γραμμένων στο τόσο χαρακτηριστικό του πιάνο.

Τιμές εισιτηρίων:

Άνω Διάζωμα: 33 ευρώ
Κάτω Διάζωμα
Ζώνη Γ: 40 ευρώ
Ζώνη B: 45 ευρώ
Ζώνη A: 50 ευρώ
Διακεκριμένη Ζώνη Β΄: 55 ευρώ
Διακεκριμένη Ζώνη Α΄: 60 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων από το δίκτυο viva.gr, 11876, Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, αθηνοραμα gr.

entertainment.in.gr

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024