Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Παράταση εμφανίσεων για Πάνο Μουζουράκη στο Σταυρό του Νότου Club

Παράταση εμφανίσεων για Πάνο Μουζουράκη στο Σταυρό του Νότου Club

Τραγουδιστής, ηθοποιός, perfomer, απρόβλεπτος και πολυπράγμων, αυτές είναι μερικές μόνο από τις λέξεις τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς όταν αναφέρεται στο πρόσωπο του Πάνου Μουζουράκη, ο οποίος τις Παρασκευές ανεβαίνει στη σκηνή του Club του Σταυρού του Νότου. Μετά από τρία ανατρεπτικά άλμπουμ και πολλές συνεργασίες, ο καλλιτέχνης έρχεται στη μουσική σκηνή του Νέου […]

Τραγουδιστής, ηθοποιός, perfomer, απρόβλεπτος και πολυπράγμων, αυτές είναι μερικές μόνο από τις λέξεις τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς όταν αναφέρεται στο πρόσωπο του Πάνου Μουζουράκη, ο οποίος τις Παρασκευές ανεβαίνει στη σκηνή του Club του Σταυρού του Νότου.

Μετά από τρία ανατρεπτικά άλμπουμ και πολλές συνεργασίες, ο καλλιτέχνης έρχεται στη μουσική σκηνή του Νέου Κόσμου ερμηνεύοντας τραγούδια δικά του, καθώς και πρωτότυπες έως και χιουμοριστικές διασκευές από ελληνικά και ξένα τραγούδια που τον σημάδεψαν.

Η αυλαία σηκώθηκε την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, και κάθε Παρασκευή έως τις 8 Ιανουαρίου, παρουσιάζοντας ένα κεφάτο πρόγραμμα γεμάτο ροκ και σουίνγκ νότες, αγαπημένα ελληνικά τραγούδια σε νέες εκδοχές, αλλά και κάποια από τα ολοκαίνουργια τραγούδια του «Χρυσό αυγό», «Στο Βάθος Κήπος», «Πόσες φορές», από το live άλμπουμ του «Πάνος στο γκαζόν».

Τις εμφανίσεις αυτές πραγματοποιεί με την συμμετοχή των μουσικών που αποτελούν την μπάντα του, τον Δημήτρη Φροσύνη στο μπάσο, τον Μιχάλη Κατσαρό στα πλήκτρα, τον Γρηγόρη Ντάνη στην κιθάρα, τον Βαγγέλη Κοτζαμπάση στα τύμπανα και τον Ανδρέα Κουταλά στον ήχο.

Σταυρός του Νότου Club, Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλέφωνο: 210 9226975
Είσοδος: 12€ με μπύρα-κρασί

entertainment.in.gr

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024