Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο in.gr

H Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο in.gr

Τζωρτζίνα Ντούτση Λίγες ημέρες πριν από τις παραστάσεις της Άλκηστης Πρωτοψάλτη -με τίτλο Παιχνίδι με το χρόνο– στο Μέγαρο Μουσικής, είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τις πρόβες της ερμηνεύτριας, και να πάρουμε μια μικρή γεύση για όσα θα απολαύσει το κοινό που θα βρεθεί στο Μέγαρο στις 11, 12, 13, αλλά και 15, 16 και […]

Τζωρτζίνα Ντούτση

Λίγες ημέρες πριν από τις παραστάσεις της Άλκηστης Πρωτοψάλτη -με τίτλο Παιχνίδι με το χρόνο– στο Μέγαρο Μουσικής, είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τις πρόβες της ερμηνεύτριας, και να πάρουμε μια μικρή γεύση για όσα θα απολαύσει το κοινό που θα βρεθεί στο Μέγαρο στις 11, 12, 13, αλλά και 15, 16 και 17 Φεβρουαρίου, καθώς εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων, προστέθηκαν ακόμα τρεις παραστάσεις.

Σε αυτό το παιχνίδι με το χρόνο η μοναδική φωνή της Άλκηστης Πρωτοψάλτη ενώνεται αυτή τη φορά ιδανικά με τον υπέροχο ήχο των μαντολίνων και πορεύεται στα μουσικά μονοπάτια που σμίγουν το χθες με το σήμερα, πραγματοποιώντας μια διαφορετική προσέγγιση με τραγούδια διαχρονικά και αγαπημένα.

Την Άλκηστη Πρωτοψάλτη συνοδεύει στη σκηνή η Oρχήστρα Nυχτών Eγχόρδων MandolinARTE

Μαζί τους οι καταξιωμένοι μουσικοί: Θωμάς Κοντογεώργης (πιάνο, ενορχηστρώσεις και πιστός συνεργάτης της τραγουδίστριας τα τελευταία 6 χρόνια), Άγγελος Τζαμαριάς (τρομπόνι) και Αλέξης Κώστας (κρουστά). Συμμετέχει ο Γιώργος Καραδήμος στο τραγούδι. Η παράσταση θα παρουσιαστεί επίσης και στο Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης στις 19 Μαρτίου.

Ένα μικρό δείγμα από αυτή τη μαγική -όπως θα μπορούσε να τη χαρακτηρίσει κανείς- σύμπραξη πήραμε κι εμείς, κατά τη διάρκεια της πρόβας, με τα τραγούδια Η κρουαζιέρα του διαδρόμου (Κουπαστή), Μην κλαις και Λάβα.

Στο βίντεο παραπάνω μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δηλώσεις της ερμηνεύτριας για τις παραστάσεις Παιχνίδι με το χρόνο, καθώς και τα πλάνα από τις πρόβες.

entertainment.in.gr

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024