Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαριέττα Φαφούτη: «Μικρή ονειρευόμουν να δουλεύω σε ζαχαροπλαστείο όταν μεγαλώσω»

Μαριέττα Φαφούτη: «Μικρή ονειρευόμουν να δουλεύω σε ζαχαροπλαστείο όταν μεγαλώσω»

Συνέντευξη στην Τζωρτζίνα Ντούτση Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, το αισιόδοξο και χαμογελαστό κορίτσι της ελληνικής μουσικής, γιορτάζει τα γενέθλιά της με ένα live πάρτι στο Gazarte και παρέα όλους όσους θελήσουν να της ευχηθούν από κοντά, να τραγουδήσουν και να χορέψουν μαζί της. Το in.gr, αφού ευχήθηκε προκαταβολικώς στη γλυκιά Μαριέττα, της ζήτησε να μας […]

Συνέντευξη στην Τζωρτζίνα Ντούτση

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, το αισιόδοξο και χαμογελαστό κορίτσι της ελληνικής μουσικής, γιορτάζει τα γενέθλιά της με ένα live πάρτι στο Gazarte και παρέα όλους όσους θελήσουν να της ευχηθούν από κοντά, να τραγουδήσουν και να χορέψουν μαζί της.

Το in.gr, αφού ευχήθηκε προκαταβολικώς στη γλυκιά Μαριέττα, της ζήτησε να μας αποκαλύψει τις εκπλήξεις που ετοιμάζει για τη μεγάλη εορταστική βραδιά της Κυριακής, σε μια συζήτηση που είχε όλη εκείνη τη γλυκιά γεύση μιας… τούρτας γενεθλίων!

Όσοι θαυμαστές της Μαριέττας Φαφούτη, θέλετε να μάθετε τι ευχή θα κάνει λίγο πριν σβήσει τα κεράκια και πώς θα είναι η τούρτα της, δεν έχετε παρά να διαβάσετε όσα μας αποκαλύπτει παρακάτω…

Πάρτι γενεθλίων στις 4/10, στην Ταράτσα του Gazarte, μαζί με το κοινό…
«Γενικά είμαι άνθρωπος που βαριέμαι να οργανώνω πράγματα και για κάποιο σατανικό λόγο, πάντα καταλήγω εγώ να πρέπει να κάνω αυτή τη δουλειά. Φέτος λοιπόν με το live είναι σαν να ήρθαν να μου πουν: ‘Θα σου οργανώσουμε το μεγαλύτερο πάρτι που φανταζόσουν και εσύ απλά θα τραγουδήσεις για τους φίλους σου και μετά θα συνεχίσετε να χορεύετε όλοι μαζί μέχρι το ξημέρωμα’. Πως να πω όχι σε τέτοια ιδέα; Και βέβαια η χαρά είναι διπλή, γιατί το πάρτι λαμβάνει χώρο στο Gazarte που έχει γίνει την τελευταία χρονιά δεύτερο σπίτι μας».

Γενέθλια και απολογισμός…
«Όσο μεγαλώνω τόσο πιο όμορφα και ευγνώμων νιώθω. Και καταλήγω στο πόσο ασήμαντα είναι στην ουσία τα πράγματα που παίρνουμε σοβαρά. Και στο πως, το μόνο που μετράει στο τέλος της ημέρας, είναι η αγάπη».

Μικρή ονειρευόταν όταν μεγαλώσει να γίνει…
«Να δουλεύω σε ζαχαροπλαστείο για να τρώω γλυκά κάθε μέρα».

Μια ανάμνηση από γενέθλια της παιδικής της ηλικίας και τα πιο ευτυχισμένα της γενέθλια μέχρι σήμερα…
«Είναι μία σκηνή που κράτησε 5 λεπτά. Μπορεί να ακουστεί βαρετή αλλά ακόμα και τώρα που την περιγράφω δεν γίνεται να αποφύγω το βούρκωμα. Πριν 2 χρόνια στις 12 το βράδυ που άλλαζε η μέρα για τα γενέθλια μου, χτύπησε το κουδούνι. Και ήταν η μαμά με τον μπαμπά μου για να μου κάνουν έκπληξη. Κρατούσαν στα χέρια τους μια τούρτα που είχαν φτιάξει μόνοι τους. Είχε μπισκότα πτι-μπερ, κρέμα ζαχαροπλαστικής και λευκή σοκολάτα. Και ήταν η ίδια ακριβώς τούρτα που μου έφτιαχναν στα παιδικά πάρτι όταν ήμουν μικρούλα. Όλες οι αναμνήσεις της παιδικής μου ηλικίας, η ζεστασιά, η ασφάλεια και η αγάπη σε μια τόση δα στιγμή».

Τα συναισθήματά της ανήμερα των γενεθλίων της…
«Μόνο μεγάλη χαρά, συγκίνηση και άπειρη ευγνωμοσύνη που όλοι οι άνθρωποι που αγαπώ έχουμε -όλοι μας- την υγεία μας και εξακολουθούμε και αλληλοστηριζόμαστε στα εύκολα και στα δύσκολα και να αγαπιόμαστε δίχως αύριο».

Το αρνητικό που θα αλλάξει στη ζωή της την επόμενη ημέρα των γενεθλίων της…
«Όχι τίποτα βαθυστόχαστο. Να προσέχω τη διατροφή μου, να αρχίσω κολυμβητήριο και να μην αγχώνομαι για βλακείες».

Το πιο υπέροχο δώρο ή έκπληξη για τα γενέθλιά της…
«Το πιο υπέροχο δώρο θα ήταν να περάσουν όλοι τέλεια. Όσο για έκπληξη… χμ… να εμφανιστούν άνθρωποι που αγαπώ και μένουν μακριά και ξέρω πως είναι δύσκολο να έρθουν στην Αθήνα».

Μια γεύση από το εορταστικό πρόγραμμα στο Gazarte, και μια γεύση από την τούρτα της…

«Το πρόγραμμα θα είναι γεμάτο από τραγούδια που μας κάνουν να χαμογελάμε, να χορεύουμε και να βγάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Όπως γίνεται σε όλα τα πάρτι. Όσο για την τούρτα θα είναι ένα γιγαντιαίο oreo cheescake φτιαγμένο από τα χεράκια μου!».

Τα καινούρια και δημιουργικά σχέδιά της…
Πολλά ολόφρεσκα τραγούδια, όμορφες συνεργασίες στον χώρο του κινηματογράφου, του θεάτρου και της διαφήμισης και μια νέα σειρά συναυλιών την οποία βάζουμε μπρος σιγά σιγά».

Η ευχή που θα κάνει λίγο πριν σβήσει τα κεράκια της τούρτας της…
«Την πιο σημαντική ευχή στον κόσμο. Υγεία».

Μαριέττα, χρόνια πολλά, δημιουργικά και ευτυχισμένα!
«Χίλια χίλια ευχαριστώ!»


Info:
Marietta Fafouti & Band, Κυριακή 4 Οκτωβρίου
Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Ώρα έναρξης: 22.00
Τιμή εισιτηρίου: 9€
Προπώληση εισιτηρίων: Gazarte, Public, Iανός, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Reload Stores και στο 11876
Online sales: www.gazarte.gr | www.public.gr | www.viva.gr

entertainment.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024