Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Tα μουσικά φεστιβάλ του καλοκαιριού στην Αθήνα

Tα μουσικά φεστιβάλ του καλοκαιριού στην Αθήνα

Τα φεστιβάλ-θεσμοί της Αθήνας υπόσχονται ένα… θερμό μελωδικό καλοκαίρι με πλήθος ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών να παρελαύνουν από τα stages και το κοινό να ζει αξέχαστες… μουσικές εμπειρίες! Rockwave Festival Δυνατό και φέτος το line up του Rockwave Festival που θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουλίου στη Μαλακάσα. Η προπώληση συνεχίζεται και όσοι […]

Τα φεστιβάλ-θεσμοί της Αθήνας υπόσχονται ένα… θερμό μελωδικό καλοκαίρι με πλήθος ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών να παρελαύνουν από τα stages και το κοινό να ζει αξέχαστες… μουσικές εμπειρίες!

Rockwave Festival
Δυνατό και φέτος το line up του Rockwave Festival που θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουλίου στη Μαλακάσα. Η προπώληση συνεχίζεται και όσοι θέλουν να δουν τον Eric Burdon, τους Calexico, αλλά και πλήθος ονομάτων από την εγχώρια hip hop σκηνή, καλό είναι να βιαστούν να προμηθευτούν το πολυπόθητο «μαγικό» χαρτάκι.
Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Ejekt Festival
Σημαντικά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής θα δώσουν το «παρών» στο μεγάλο event-θεσμό του καλοκαιριού και φέτος, στις 25 Ιουνίου 2014, στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο. Το Ejekt Festival που φέτος γιορτάζει τα 10 του χρόνια θα φιλοξενήσει ονόματα όπως Kasabian, Paul Kalkbrenner, Darkside, κ.α.
Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

En Lefko Festival 2014
Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 2013, το En Lefko Festival ξαναχτυπά και φέτος πιο δυναμικά, αφού θα διαρκέσει δυο ημέρες (20/06 & 21/06), περιλαμβάνοντας 3 stages, ενώ το line up του φεστιβάλ θα είναι εκρηκτικό, καθώς θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε live, σπουδαία ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Simple Minds, Boy George, Gramatik, Alex Gopher και πολλοί άλλοι αναμένεται να «απογειώσουν» το κοινό με δυο ημέρες γεμάτες μουσική.
Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Resistance Festival
Συμπληρώνοντας φέτος 7 χρόνια παρουσίας, το Resistance Festival υποδέχεται για ακόμα μια χρονιά κινήματα και οργανώσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό με πλούσιο πρόγραμμα μουσικών εκδηλώσεων και καλλιτέχνες από την εγχώρια και διεθνή σκηνή. Έτσι, για τρεις ημέρες, (20 έως 22 Ιουνίου 2014) η Γεωπονική Σχολή θα γεμίσει από ανθρώπους που θα ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες, ενώ παράλληλα θα φιλοξενήσει αγαπημένους καλλιτέχνες όπως Φοίβος Δεληβοριάς, Ψαρογιώργης Nouvelle Vague, κ.α.
Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου 2014
Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου σηκώνει αυλαία την 1η Ιουνίου με ένα πλούσιο πρόγραμμα όπου και η μουσική θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο με κλασική μουσική, όπερα, μουσικά θεάματα και συναυλίες.
Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Επιμέλεια: Τζωρτζίνα Ντούτση

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024