Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Και τι θα πει σ' αγαπάω;

Και τι θα πει σ’ αγαπάω;

Το καινούριο βιβλίο της βραβευμένης Βασιλικής Νευροκοπλή είναι ένας παιχνιδιάρικος και ανατρεπτικός διάλογος αγάπης για παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας. Εκδόσεις: Λιβάνη Συγγραφέας: Βασιλική Νευροκοπλή Εικονογράφηση: Βασιλική Νευροκοπλή Σειρά: Παιδική Βιβλιοθήκη Σελ.: 34 – Τιμή: 10,00 € – ISBN: 978-960-14-1911-4 Περιγραφή Ένα αγόρι κι ένα κορίτσι εκφράζουν την αγάπη τους το ένα στο άλλο χρησιμοποιώντας […]

Το καινούριο βιβλίο της βραβευμένης Βασιλικής Νευροκοπλή είναι ένας παιχνιδιάρικος και ανατρεπτικός διάλογος αγάπης για παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας.
Εκδόσεις: Λιβάνη

Συγγραφέας: Βασιλική Νευροκοπλή

Εικονογράφηση: Βασιλική Νευροκοπλή

Σειρά: Παιδική Βιβλιοθήκη

Σελ.: 34 – Τιμή: 10,00 € – ISBN: 978-960-14-1911-4

Περιγραφή

Ένα αγόρι κι ένα κορίτσι εκφράζουν την αγάπη τους το ένα στο άλλο χρησιμοποιώντας φράσεις των μεγάλων, τις οποίες όμως ερμηνεύουν με το δικό τους μοναδικό και απροσδόκητο τρόπο.

Το καινούριο βιβλίο της βραβευμένης Βασιλικής Νευροκοπλή είναι ένας παιχνιδιάρικος και ανατρεπτικός διάλογος αγάπης για παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας, καθώς και ένα κείμενο συμβολικό για τους ενήλικες, τον συμβολισμό του προεκτείνει η εικονογράφηση της συγγραφέα.

Παρουσίαση της συγγραφέα

Η Βασιλική Νευροκοπλή σπούδασε Παιδαγωγικά στο ΠΤΔΕ του Αριστοτελείου, Υποκριτική και Σκηνογραφία στο Τμήμα Θεάτρου της ΑΣΚΤ Θεσσαλονίκης, Θεωρία Ανατολικής Μουσικής με φευγαλέο πέρασμα απο μουσικά όργανα στη Σχολή Μουσικής «Εν Χορδαίς». Είναι ηθοποιός σε παραστάσεις αναλογίου στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τραγουδίστρια σε συναυλίες, παντού και πάντα μαθήτρια. Βιβλία της: Εγώ ο Άλλος, θεατρικό μονόπρακτο, εκδόσεις Ναησίδες 1999, Αν τ’ αγαπάς, Ξανάρχονται, εκδόσεις Λιβάνη 2007 (βραβείο 2008 ελληνικού παιδικού βιβλίου για παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας απο τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού βιβλίου και βραβείο 2008 παιδικού εικογραφημένου, περιοδικό Διαβάζω). Το παραμύθι της Μουσικής, εκδόσεις Λιβάνη 2008, Σε Τέμπο Κόκκινο, εκδόσεις Λιβάνη 2008.

Sports in

Η Next Generation της Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι διασφαλίζει το μέλλον των Καταλανών (pic+vids)

Ο Τσάβι έχει αναδείξει 16 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από την ακαδημία του καταλανικού συλλόγου – Ξεχωρίζουν οι Γιαμάλ, Φερμίν και Κουμπαρσί.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024