Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντάνιελ Κρεγκ: «Θα συνεχίσω να παίζω τον Τζέιμς Μποντ για όσο μπορώ»

Ντάνιελ Κρεγκ: «Θα συνεχίσω να παίζω τον Τζέιμς Μποντ για όσο μπορώ»

Ελισάβετ Σταμοπούλου Mε τα σενάρια της διαδοχής του Τζέιμς Μποντ να εναλλάσσονται, ο Ντάνιελ Κρεγκ δεν φαίνεται να πτοείται, καθώς δηλώνει ότι δεν έχει σκοπό να εγκαταλείψει το ρόλο του ακόμη κι εάν αυτό σημαίνει πως θα έρθει αντιμέτωπος με σκληρότερες απαιτήσεις. Η τέταρτη ταινία του ηθοποιού ως πράκτορας 007 ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο […]

Ελισάβετ Σταμοπούλου

Mε τα σενάρια της διαδοχής του Τζέιμς Μποντ να εναλλάσσονται, ο Ντάνιελ Κρεγκ δεν φαίνεται να πτοείται, καθώς δηλώνει ότι δεν έχει σκοπό να εγκαταλείψει το ρόλο του ακόμη κι εάν αυτό σημαίνει πως θα έρθει αντιμέτωπος με σκληρότερες απαιτήσεις.

Η τέταρτη ταινία του ηθοποιού ως πράκτορας 007 ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο στις αίθουσες, ανάμεσα όμως στους υποψηφίους, για τη θέση, μνηστήρες φιγουράρουν τα ονόματα των Ντάμιεν Λιούις, Χιου Τζάκμαν, Ιντρις Ελμπα, Τζέισον Στέιθαμ, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Μάικλ Φασμπέντερ, Τομ Χάρντι και άλλων.

Σε συνέντευξή του στη Mail on Sunday, ο Κρεγκ μίλησε για μια σειρά ασκήσεων που ακολουθεί ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του ρόλου. «Δουλεύω μέχρι θανάτου», επισήμανε και θέλοντας να αποτυπώσει τους κόπους του σημείωσε: «Γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Έτσι όμως είναι η ζωη. Θα συνεχίσω στο ρόλο όσο βρίσκομαι στην κατάλληλη φυσική κατάσταση».

Προσπαθώντας να κατευνάσει τις φήμες περί αλλαγής του πρωταγωνιστικού τιμονιού, είπε: «Έχω υπογράψει συμβόλαιο για μια ακόμη ταινία Τζέιμς Μποντ, αλλά δεν πρόκειται να κάνω προβλέψεις».

Ο Κρεγκ φέρει εννέα χρόνια τώρα τον «τίτλο» του πράκτορα 007, με το Spectre να σηματοδοτεί την τέταρτη ταινία του.

Το σενάριο της παραίτησης από το ρόλο έπεσε για πρώτη φορά στο «τραπέζι» μετά την ολοκλήρωση της ταινίας Skyfall (2012), με τον ίδιο τον ηθοποιό να αποκαλύπτει τις προθέσεις του για κάτι τέτοιο.

Για το ρόλο του Τζέιμς Μποντ έχουν έρθει στο φως ονόματα μαύρων ηθοποιών όπως εκείνο του Ίντρις Έλμπα και του Ντέιβιντ Ογιελόβο από την ταινία Selma (2014).

Όσον αφορά στα νέα στοιχεία που ανέδειξε το τρέιλερ του Spectre, μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι η συγκεκριμένη ταινία θα έχει περισσότερη δράση σε σχέση με τις προηγούμενες, ο Q του Μπεν Γουίσοου είναι πιο «σπασίκλας» από ποτέ, η Λεά Σεϊντού θα είναι το «κακό κορίτσι» Μποντ,ο Άντριου Σκοτ και ο Ρέιφ Φάινς ταιριάζουν απόλυτα στον κόσμο του 007, το αυτοκίνητο είναι γένους θηλυκού, και ο Κρίστοφερ Γουόλτζ θα είναι ο απολαυστικός κακός.

entertainment.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024