Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Πενέλοπε Κρουζ συναντά τον Χούλιο Μέντεμ στο «Ma Ma»

Η Πενέλοπε Κρουζ συναντά τον Χούλιο Μέντεμ στο «Ma Ma»

Ελισάβετ Σταμοπούλου Δύο από τις πιο γνωστές κινηματογραφικές προσωπικότητες της Ισπανίας, ο σκηνοθέτης Χούλιο Μέντεμ και η ηθοποιός Πενέλοπε Κρουζ, ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ταινία «Ma Ma» που θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο στις αίθουσες. Πρόκειται για ένα δράμα που αφορά στη ζωή μιας γυναίκας, της Μάγδα, η οποία αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, […]

Ελισάβετ Σταμοπούλου

Δύο από τις πιο γνωστές κινηματογραφικές προσωπικότητες της Ισπανίας, ο σκηνοθέτης Χούλιο Μέντεμ και η ηθοποιός Πενέλοπε Κρουζ, ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ταινία «Ma Ma» που θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο στις αίθουσες.

Πρόκειται για ένα δράμα που αφορά στη ζωή μιας γυναίκας, της Μάγδα, η οποία αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, και βλέπει με διαφορετική ματιά τη ζωή, με λάμψη και χιούμορ. Τόσο εκείνη όσο και οι οικείοι της βιώνουν καταστάσεις εύθραυστης ευτυχίας.

«Είναι ένας από τους πιο σύνθετους και όμορφους χαρακτήρες που μου έχουν παρουσιαστεί, ο πιο απαιτητικός ρόλος», είχε σημειώσει στο Variety η Πενέλοπε Κρουζ για τη Μάγδα που ενσαρκώνει.

Στην ίδια ιστοσελίδα ο σκηνοθέτης της ταινίας, Χούλιο Μέντεμ, είχε δηλώσει: «To »Ma Ma» βρίσκεται ακριβώς στο δρόμο μου. Διακατέχεται από ποικίλα συναισθήματα, δραματική ένταση και καταλήγει στην οικειότητα που γεννούν οι χαρακτήρες. Είναι η πρώτη φορά που απεικονίζω ένα χαρακτήρα που δεν είναι γυναίκα και αγαπητικιά, αλλά μητέρα».

Αξίζει να δει κανείς πώς θα παρουσιάσει ο σκηνοθέτης του «Το σεξ και η Λουσία» τη μούσα του Πέδρο Αλμοδόβαρ.

Μιλώντας για το σενάριο, η Πενέλοπε Κρουζ, κάνει λόγο για μια καθηλωτικη ιστορία που αμέσως τη συνεπήρε. Αναφερόμενη στο ρόλο της, επισήμανε ότι υπάρχουν ομοιότητες ανάμεσα σε εκείνη και στην ηρωίδα.

«Η Μάγδα πολεμά για πράγματα γιατί της έχουν συμβεί πολλά. Είναι αισιόδοξη, όπως κι εγώ, αλλά σε εκείνο που διαφέρουμε είναι στην ενέργεια. Με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο η υποκριτική από το να υποδύομαι κάποιον σαν τον εαυτό μου. Όσο πιο μακριά είναι από μένα, τόσο πιο πολλές ευκαιρίες μου παρέχονται. Αυτό σημαίνει ηθοποιία: Η ομορφιά που έχει το ρίσκο, το να έρχεσαι αντιμέτωπος με το άγνωστο, το να μπαίνεις στη ψυχοσύνθεση κάποιου που φιλοξενείς για λίγο στη ζωή σου».

Ο Χούλιο Μέντεμ μαρτυρώντας επιπλέον στοιχεία για την ταινία, είχε αναφέρει: «Το »Ma Ma» θα είναι μια φωτεινή ταινία, με ορισμένες ψυχρές εικόνες. Η κάμερα θα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της Μάγδα, θα νιώσουμε τα συναισθήματά της και θα την ακολουθούμε. Είναι μια υποκειμενική ταινία που ξεκινά με τραγωδία, αλλά δεν επικεντρώνεται αποκλειστικά σε αυτή, αλλά στον τρόπο αντιμετώπισής της. Η ταινία καλλιεργεί την επιθυμία για ζωή, και εξηγεί πώς μπορεί να είναι κανείς χαρούμενος».

entertainment.in.gr

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024