Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κερδίστε προσκλήσεις για την avant premiere του «Αρχάριου» Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Κερδίστε προσκλήσεις για την avant premiere του «Αρχάριου» Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Eπιμέλεια: Τζωρτζίνα Ντούτση Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη ως «Αρχάριος», δίπλα στην Αν Χάθαγουεϊ, σε μια κομεντί που υπογράφει η σκηνοθέτις, Νάνσι Μέγιερ. Η Νάνσι Μέγιερ, μετρ των επιτυχημένων κωμωδιών «Κάλλιο Αργά Παρά Αργότερα» και «Αυτό που Θέλουν οι Γυναίκες» αυτήν τη φορά μας παρουσιάζει ένα πρωτότυπο twist στην κλασσική ιστορία του […]

Eπιμέλεια: Τζωρτζίνα Ντούτση

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη ως «Αρχάριος», δίπλα στην Αν Χάθαγουεϊ, σε μια κομεντί που υπογράφει η σκηνοθέτις, Νάνσι Μέγιερ.

Η Νάνσι Μέγιερ, μετρ των επιτυχημένων κωμωδιών «Κάλλιο Αργά Παρά Αργότερα» και «Αυτό που Θέλουν οι Γυναίκες» αυτήν τη φορά μας παρουσιάζει ένα πρωτότυπο twist στην κλασσική ιστορία του intern.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ενσαρκώνει τον Μπεν Γουίτακερ, έναν 70χρονο χήρο, ο οποίος ανακαλύπτει ότι η σύνταξη δεν είναι αυτό που περίμενε. Δράττοντας την ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι, βρίσκει δουλειά ως εκπαιδευόμενος σε μια ιστοσελίδα μόδας, την οποία έχει ιδρύσει και διευθύνει η Τζουλς Όστιν (Χάθαγουεϊ).

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Ο Αρχάριος», στα Village Cinemas @ The Mall Athens (αίθουσα 5), την Τρίτη 6/10. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail. Η προβολή θα πραγματοποιεί στις 20.00, ενώ μια ώρα πριν, στις 19.00, στον χώρο της πρεμιέρας θα σας περιμένουν επαγγελματίες hair stylists για να σας ενημερώσουν σχετικά με έξυπνα hair styling tips.


Η πρώτη μας γνωριμία με τον Μπεν γίνεται σε ένα μάθημα Tai Chi, γιατί όπως αποκαλύπτει η Μάγιερς «αφενός μου φάνηκε αστεία σαν επιλογή, αφετέρου πιστεύω ότι ο Μπεν ξέρει πόσο καλό κάνει το Tai Chi.» Παρά την κατά τα φαινόμενα ζεν παρουσία του, ο Μπεν κάνει ό,τι μπορεί για να ξεφύγει από την πλήξη που νιώθει ως συνταξιούχος χήρος. Για να γεμίσει τις ώρες του, παίζει γκολφ και πινάκλ, πηγαίνει σινεμά, διαβάζει, κάνει μαθήματα μαγειρικής, μαθαίνει ιαπωνικά, δοκίμασε τη γιόγκα και εξάντλησε όλα τα μίλια που είχε ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο. Κι όμως, κάτι του λείπει.

«Ο Μπεν δεν είχε την τεράστια καριέρα, αλλά τα είχε καταφέρει καλά και νιώθει τυχερός,» λέει ο Ντε Νίρο. «Όταν όμως, βγαίνει στη σύνταξη, τα πράγματα δεν είναι όπως τα περίμενε. Υποθέτω ότι όλα εξαρτώνται από το τι δουλειά έκανες πριν βγεις στη σύνταξη, αλλά ο Μπεν αγαπούσε τη δουλειά του.»

Η επιλογή του Ντε Νίρο από την Μάγιερς ήταν μάλλον ανατρεπτική, «ο Μπομπ είναι ένας καταπληκτικός ηθοποιός με απίστευτο εύρος. Στο παρελθόν έχει υποδυθεί αρκετές φορές με μεγάλη επιτυχία την αστεία βερσιόν του σκληρού άντρα. Στην δική μας ταινία, βλέπουμε μια διαφορετική πλευρά του. Ως ο «εκπαιδευόμενος» που καταλήγει να γίνει μέντορας, πλαισιώνεται από μια ομάδα καθαρά κωμικών νέων ηθοποιών. Αυτή η ποικιλομορφία οδήγησε σε μερικές καταπληκτικές στιγμές μπροστά και πίσω από τις κάμερες.»

Πρωταγωνιστούν: Αν Χάθαγουεϊ, Ρόμπερντ Ντε Νίρο, Ρενέ Ρούσο

«Ο Αρχάριος» («The Intern») θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 8 Οκτωβρίου, από την Tanweer.

  • Το γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία The Intern, επρόκειτο να ερμηνεύσει η Reese Witherspoon, η οποία αντικαταστάθηκε από την Anne Hathaway όταν η πρώτη αποσύρθηκε από το καστ
  • Οι Robert De Niro και Rene Russo έχουν συναντηθεί κινηματογραφικά άλλες δυο φορές: Στην ταινία Showtime (2002) και στην ταινία The Adventures of Rocky & Bullwinkle (2000)
  • Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι Robert De Niro και Anne Hathaway συνεργάζονται
  • Επίσης, η ταινία αποτελεί και την πρώτη συνεργασία των De Niro και Nancy Meyers
  • H Anne Hathaway έχει πρωταγωνιστεί ξανά σε φιλμ που αφορά τον κόσμο της μόδας. Ο λόγος για την ταινία Ο διάβολος φοράει Prada με πρωταγωνίστρια την Meryl Streep
  • H Nancy Meyers αρχικά είχε χτυπήσει την πόρτα του Jack Nicholson για το ρόλο του Ben Wittaker, πριν απευθυνθεί τελικά στον Robert De Niro

entertainment.in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024