Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Πώς Να Κάνετε Έρωτα σαν Εγγλέζος»: Ο Πιρς Μπρόσναν παραδίδει μαθήματα

«Πώς Να Κάνετε Έρωτα σαν Εγγλέζος»: Ο Πιρς Μπρόσναν παραδίδει μαθήματα

Οι Πιρς Μπρόσναν, Σάλμα Χάγιεκ, Τζέσικα Άλμπα, Μάλκολμ Μακντάουελ και Μπεν Μακένζι πρωταγωνιστούν στην καλοκαιρινή, ρομαντική κομεντί για τον έρωτα, την οικογένεια, αλλά και τη δύναμη ενός καλού Μεξικανού δικηγόρου. Σύνοψη Στην σοφιστικέ και σέξι ρομαντική κομεντί «Πώς να Κάνετε Έρωτα σαν Εγγλέζος» Ο Πιρς Μπρόσναν θα βρεθεί ανάμεσα στις εκρηκτικές Σάλμα Χάγιεκ και Τζέσικα […]

Οι Πιρς Μπρόσναν, Σάλμα Χάγιεκ, Τζέσικα Άλμπα, Μάλκολμ Μακντάουελ και Μπεν Μακένζι πρωταγωνιστούν στην καλοκαιρινή, ρομαντική κομεντί για τον έρωτα, την οικογένεια, αλλά και τη δύναμη ενός καλού Μεξικανού δικηγόρου.


Σύνοψη
Στην σοφιστικέ και σέξι ρομαντική κομεντί «Πώς να Κάνετε Έρωτα σαν Εγγλέζος» Ο Πιρς Μπρόσναν θα βρεθεί ανάμεσα στις εκρηκτικές Σάλμα Χάγιεκ και Τζέσικα Άλμπα.

Ο Μπρόσναν υποδύεται έναν καθηγητή πανεπιστημίου στο Κέιμπριτζ που θα βρει τον δάσκαλό του, στο πρόσωπο της Σάλμα Χάγιεκ, και θα αναγκαστεί να επαναπροσδιορίσει τη γεμάτη ερωτικές περιπέτειες ζωή του, αφότου αφήσει την Τζέσικα Άλμπα, φοιτήτρια του στο πανεπιστήμιο και ετεροθαλή αδελφή της Χάγιεκ, έγκυο.

Ο τίτλος της ταινίας, How To Make Love Like An Englishman (Πώς Να Κάνεις Έρωτα σαν Εγγλέζος), φτάνει για να κεντρίσει τη φαντασία. Είναι προκλητικός και παιχνιδιάρικος και κλείνει το μάτι στις κλασικές κωμωδίες του 1967, όπως τις How To Succeed In Business Without Really Trying και την ταινία του 1965 How To Murder Your Wife, με πρωταγωνιστή τον Τζακ Λέμον. Χρειάστηκαν παρόλα αυτά, 5 χρόνια για να δοθεί το πράσινο φως στην παραγωγή.

Όταν άρχισε να παίρνει μορφή και να σχηματίζεται η ομάδα του συνεργείου και της παραγωγής, το Πώς Να Κάνεις Έρωτα σαν Εγγλέζος, άρχισε να θυμίζει κλασικές –πλέον – βρετανικές ταινίες όπως το Notting Hill και το Love Actually. «Η ταινία έχει βρετανό σεναριογράφο, βρετανό σκηνοθέτη, τον Τομ Βον, και τον Μάλκολμ Μακντάουελ που είναι επίσης Βρετανός,», λέει ο Λιούις. «Και ο Ντέιβιντ Τάτερσαλ είναι Βρετανός. Το γεγονός αυτό προσθέτει στην αυθεντικότητα της ιστορίας. Παρόλα αυτά, την ίδια στιγμή, ακόμα και ένας Αμερικανός μπορεί να ταυτιστεί απόλυτα με την ιστορία.»

Στο επίκεντρο της ταινίας είναι οι σχέσεις του Ρίτσαρντ με την Κέιτ και την Ολίβια. Η Τζέσικα Άλμπα διάβασε για το χαρακτήρα της Κέιτ και ενθουσιάστηκε από το σενάριο. Με το που έμαθε δε ότι θα συμπρωταγωνιστούσε με τον Πιρς Μπρόσναν, δεν έχασε την ευκαιρία να πει το «ναι». «Η Τζέσικα Άλμπα ήθελε πολύ να παίξει αυτό το ρόλο, και πάλεψε για αυτόν. Και χαίρομαι ιδιαίτερα που το έκανε,» δηλώνει οΠιρς και συνεχίζει, «Χρειάστηκε να ‘πολεμήσουμε’ για να έχουμε μαζί μας την Σάλμα. Έχει μία τόσο λαμπερή προσωπικότητα. Είναι μία πραγματική σταρ του σινεμά 100%. Σε αιχμαλωτίζει… είναι μαγευτική… σέξι, αστεία, καλόκαρδη, δεν υπάρχουν λόγια να την περιγράψω…»

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 16 Ιουλίου, από την Tanweer.

entertainment.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024