Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κανονικά η πρεμιέρα της ταινίας «Σχέση 5 με 7» στις ελληνικές αίθουσες

Κανονικά η πρεμιέρα της ταινίας «Σχέση 5 με 7» στις ελληνικές αίθουσες

Λόγω των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας, το πρόγραμμα των νέων ταινιών που κάνουν πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την προσεχή Πέμπτη (2/7) έχει τροποποιηθεί. Με εξαίρεση την ταινία «Σχέση 5 με 7», η οποία θα βγει κανονικά στις αίθουσες, οι υπόλοιπες νέες ταινίες αναβάλλονται και μεταφέρονται σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα. Σύνοψη […]

Λόγω των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας, το πρόγραμμα των νέων ταινιών που κάνουν πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την προσεχή Πέμπτη (2/7) έχει τροποποιηθεί.

Με εξαίρεση την ταινία «Σχέση 5 με 7», η οποία θα βγει κανονικά στις αίθουσες, οι υπόλοιπες νέες ταινίες αναβάλλονται και μεταφέρονται σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.


Σύνοψη της ταινίας
Μια τυχαία συνάντηση στους δρόμους του Μανχάταν θα φέρει τον εικοσάρη επίδοξο συγγραφέα Μπράιαν (Αντόν Γιέλτσιν) σε μια παθιασμένη ερωτική σχέση με μια εντυπωσιακή Γαλλίδα (Μπερενίς Μαρλό). Το πρόβλημα; Είναι παντρεμένη και μπορεί να τον συναντά για σύντομα ερωτικά ραντεβού, σε ξενοδοχεία, μόνο μεταξύ 5 και 7.

Κι ενώ ο Μπράιαν λαχταρά τη γυναίκα των ονείρων του για περισσότερο από δυο ώρες την ημέρα, αρχίζει να μαθαίνει σημαντικά πράγματα για τη ζωή και τον έρωτα. Η σχέση τους μπορεί να είναι περιστασιακή, αλλά προς έκπληξη του Μπράιαν, δεν είναι κρυφή από τον σύζυγό της. Ο Μπράιαν είναι καλοδεχούμενος όχι μόνο στη σουίτα της Άριελ στο St. Regis, αλλά και στο σπίτι της. Εκεί, ο σύζυγός της, ο Βαλερί (Λάμπερ Ουίλσον), τον καλοδέχεται και τον αντιμετωπίζει με οικειότητα και σεβασμό, συστήνοντάς τον στους στενούς του φίλους όπως τους Άλαν Γκίλμπερτ, Τζούλιαν Μποντ, Ντανιέλ Μπουλούντ (όλοι παίζουν τον εαυτό τους στην ταινία) καθώς και στην Τζέιν (Ολίβια Θέρλμπι), μία νεαρή Αμερικανίδα λογοτεχνική συντάκτρια, η οποία είναι η ερωμένη του Βαλερί.

Ο Βίκτορ Λέβιν, σεναριογράφος και παραγωγός του πολυβραβευμένου «Mad Men» σκηνοθετεί την πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Αντόν Γιέλτσιν («Star Trek», «Alpha Dog») και η Μπερενίς Μαρλό (Skyfall). Δίπλα τους, οι Γκλεν Κλόουζ, Φρανκ Λανγκέλα και Ολίβια Θίρλμπι, σε μια ταινία που σκιαγραφεί τη ζάλη, την λαχτάρα και τον πόνο του να είσαι νέος και ερωτευμένος.

Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν στην Νέα Υόρκη και αυτό αποτέλεσε ένα από τα δυνατά χαρτιά της ταινίας, τόσο για τους ηθοποιούς, όσο και για το συνεργείο. Η Θίρλμπι λέει χαρακτηριστικά, «Δεν υπάρχει ιδιαίτερο θέμα με την προστασία της ιδιωτικότητας, όταν γυρίζεται μία ταινία στη Νέα Υόρκη, Οι Νεοϋορκέζοι είναι συνηθισμένοι! Αυτή η πόλη είναι ζωντανή 24 ώρες το 24ωρο. Πάντα κάτι συμβαίνει, γεγονός που καθιστά τα γυρίσματα πραγματικά διασκεδαστικά, επειδή ανατροφοδοτούνται από την ενέργεια του κόσμου.”

Η ταινία κυκλοφορεί στους κινηματογράφους την Πέμπτη 2/7 από την Tanweer.

entertainment.in.gr

Sports in

Aπορρίφθηκε από την εισαγγελία το αίτημα του Ντάνι Άλβες για προσωρινή αποφυλάκιση

Αρνητική ήταν η απάντηση της Εισαγγελίας της Βαρκελώνης στο αίτημα του Ντάνι Άλβες να αποφυλακιστεί προσωρινά, μετά την καταδίκη του για σεξουαλική επίθεση σε νεαρή γυναίκα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024