Κυριακή 02 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Οι νέες κινηματογραφικές ταινίες της εβδομάδας

Οι νέες κινηματογραφικές ταινίες της εβδομάδας

Της εβδομάδας 11 με 17 Ιουνίου 2015.

Eπιμέλεια: Τζωρτζίνα Ντούτση

Νέες ταινίες, επανεκδόσεις και κινηματογραφικοί αστέρες όπως η Κάθριν Χέμπορν, ο Πιρς Μπρόσναν, ο Ντάστιν Χόφμαν, κ.α., συνθέτουν το κινηματογραφικό μενού της εβδομάδας. Οι σινεφίλ, μεταξύ άλλων, θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν έως τη ρομαντική Βενετία του 1955 («Διακοπές στη Βενετία»), να ζήσουν τον τρισδιάστατο τρόμο-υπερπαραγωγή που ακούει στο όνομα Indominus rex, να συγκινηθούν με τη γαλλική «Οικογένεια Μπελιέ», να κάνουν μια αναδρομή στην Ελλάδα των τελευταίων 70 χρόνων με το ντοκιμαντέρ «Ένα τραγούδι γα τον Αργύρη» ή να… μπουν «Σε ξένα παπούτσια» παρέα με τον Άνταμ Σάντλερ. Ας δούμε αναλυτικά πως διαμορφώνεται το νέο κινηματογραφικό σκηνικό από την Πέμπτη 11/6.


Jurassic World
Το πιο διάσημο πάρκο δεινοσαύρων (που μας καλωσόρισε για πρώτη φορά πριν από 22 χρόνια) ανοίγει τις πύλες του από την Πέμπτη 11 Ιουνίου με ένα ολόφρεσκο καστ και παραγωγό τον Στίβεν Σπίλμπεργκ. Η ταινία υπόσχεται αγωνιώδεις σκηνές καταδίωξης για ακόμα μια φορά και τον τρισδιάστατο τρόμο Indominus rex να παραμονεύει παντού.
Διαβάστε περισσότερα για την ταινία και τους συντελεστές


Οικογένεια Μπελιέ

Μια σχετικά μικρή γαλλική παραγωγή, φαίνεται πως έχει κερδίσει τις καρδιές των σινεφίλ τόσο στη Γαλλία που έχει σπάσει ταμεία, όσο και ανά τον κόσμο. Στην ταινία θα γνωρίσουμε την οικογένεια της Πολά. Όλα τα μέλη της οικογένειας είναι κωφοί εκτός από εκείνη. Θα παρακολουθήσουμε την ξεκαρδιστική συνύπαρξη των μελών σε ένα γεμάτο θαλπωρή και ζωή σπιτικό και θα συγκινηθούμε από τον αποχωρισμό από την οικογενειακή εστία, όταν η Πολά θα κληθεί να ακολουθήσει το όνειρό της στον κόσμο των ενηλίκων.
Διαβάστε περισσότερα για την ταινία και τους συντελεστές


Σε Ξένα Παπούτσια
Κάποιες φορές πρέπει να αλλάζεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και να «μπαίνεις στα παπούτσια του άλλου». Ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση ο Μαξ Σίμκιν (Άνταμ Σάντλερ) είναι υποδηματοποιός τέταρτης γενιάς που περνάει τις μέρες του επιδιορθώνοντας παπούτσια. Η ζωή του φαίνεται όμως να αποκτά άλλη τροπή, όταν στο υπόγειο του πατέρα του (Ντάστιν Χόφμαν) ανακαλύπτει ένα οικογενειακό κειμήλιο: μια μαγική ραπτομηχανή που του επιτρέπει να παίρνει τη μορφή όποιου επιθυμεί φορώντας τα παπούτσια του.
Διαβάστε περισσότερα για την ταινία και τους συντελεστές


Καταδίωξη σε Δυο Ηπείρους
Η Μίλα Γιόβοβιτς, ο Πιρς Μπρόσναν, η Έμα Τόμσον κ.α., έρχονται στη μεγάλη οθόνη από αυτή την εβδομάδα για να προσφέρουν ατελείωτη δράση και μπόλικο πιστολίδι, για τους fans του είδους. Δολοπλοκίες, συνωμοσίες, εκρήξεις και ένας αγώνας επιβίωσης του καλού και του δίκαιου συμπληρώνουν το μενού του περιπετειώδους Survivor.
Διαβάστε περισσότερα για την ταινία και τους συντελεστές


Ένα Τραγούδι για τον Αργύρη
H πολυβραβευμένη βιογραφική ταινία για τον Αργύρη Σφουντούρη, χρειάστηκε τρία οδυνηρά χρόνια για να ολοκληρωθεί, αφού χρειάστηκε να αναβιώσει ο ίδιος όσο είχε ζήσει τα τελευταία 50 χρόνια. Ταυτόχρονα όμως αυτή η ταινία αποτέλεσε ένα ταξίδι στην αναζήτηση της προσωπικής του γαλήνης. Σε επανέκδοση το ντοκιμαντέρ είναι η συγκινητική ιστορία της ζωής του Αργύρη Σφουντούρη με φόντο τα γεγονότα που στιγμάτισαν την Ελλάδα τα τελευταία εβδομήντα χρόνια, από την Γερμανική Κατοχή και τον Εμφύλιο μέχρι τη Μεταπολίτευση.
Διαβάστε περισσότερα για την ταινία και τους συντελεστές



Διακοπές στη Βενετία

Η Κάθριν Χέμπορν μας ταξιδεύει στη Βενετία του 1955. Η μοναχική και ανεξάρτητη Τζέιν, ταξιδεύει στη ρομαντική Βενετία με μοναδική συντροφιά μια κάμερα. Εκεί συναντά τυχαία τον Ρενάτο (Ροσάνο Μπράτσι) και τον ερωτεύεται, ενώ ξαφνικά ανακαλύπτει πως εκείνος είναι παντρεμένος. Η ταινία –βασισμένη στο θεατρικό έργο του Άρθουρ Λορενς- ήταν υποψήφια για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου και Σκηνοθεσίας.
Διαβάστε περισσότερα για την ταινία και τους συντελεστές


Ζβενιγκόρα
Tαινία του 1928 που ξεκινά με τη συνάντηση του γέροντα με μια ομάδα Ουκρανών Κοζάκων από το παρελθόν, που αναζητούν το θησαυρό που λέγεται ότι είναι θαμμένος στους λόφους του Σβενιγκόρα, για να φτάσει στην εποχή του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, της Οκτωβριανής Επανάστασης και του Εμφυλίου.
Διαβάστε περισσότερα για την ταινία και τους συντελεστές

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 11-17/6

entertainment.in.gr

Sports in

Δύο «μύθοι»: Η συγκλονιστική φωτογραφία Κροος και Ρόις μετά τον τελικό (pic)

Μάρκο Ρόις και Τόνι Κροος χάρισαν μια από τις φωτογραφίες της σεζόν στον τελικό του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 02 Ιουνίου 2024