Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κερδίστε το βιβλίο της Oprah Winfrey, «Αυτό που ξέρω σίγουρα»

Κερδίστε το βιβλίο της Oprah Winfrey, «Αυτό που ξέρω σίγουρα»

«Το ξέρω σίγουρα: Το ταξίδι σου ξεκινά με την επιλογή να σηκωθείς, να βγεις έξω, και να ζήσεις τη ζωή σου στο μέγιστο». Σε αυτό το βιβλίο η Oprah μοιράζεται με τους αναγνώστες της τις εμπειρίες εκείνες που διαμόρφωσαν τη φιλοσοφία ζωής της και μας δείχνει τον τρόπο πώς να είμαστε ευτυχισμένοι και σε αρμονία […]

«Το ξέρω σίγουρα: Το ταξίδι σου ξεκινά με την επιλογή να σηκωθείς, να βγεις έξω, και να ζήσεις τη ζωή σου στο μέγιστο».

Σε αυτό το βιβλίο η Oprah μοιράζεται με τους αναγνώστες της τις εμπειρίες εκείνες που διαμόρφωσαν τη φιλοσοφία ζωής της και μας δείχνει τον τρόπο πώς να είμαστε ευτυχισμένοι και σε αρμονία με τον εαυτό μας.

Το in.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Διόπτρα σάς δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε ένα αντίτυπο του βιβλίου «Αυτό που ξέρω σίγουρα», συμπληρώνοντας τη φόρμα του διαγωνισμού. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Ως δύναμη δημιουργίας, μελετήτρια της ανθρώπινης καρδιάς και ψυχής, και υποστηρίκτρια του να ζεις τη ζωή σου όπως τη θέλεις, η Oprah Winfrey είναι μοναδική. Με το πέρασμα των χρόνων έγραψε ιστορία με ένα θρυλικό τοκ σόου –το πρόγραμμα με την υψηλότερη τηλεθέαση στο είδος του–, δημιούργησε το δικό της τηλεοπτικό δίκτυο και βραβεύτηκε τόσο με τιμητικό πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ όσο και με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας. Από τις εμπειρίες της έχει αποκομίσει αληθινά μαθήματα ζωής – τα οποία επί δεκατέσσερα χρόνια μοιράστηκε με τις αναγνώστριες του περιοδικού Ο, Το περιοδικό της Oprah, στην ευρύτατα δημοφιλή στήλη της Αυτό που ξέρω σίγουρα, μία μηνιαία πηγή έμπνευσης και αποκαλύψεων.

Τώρα, για πρώτη φορά, αυτές οι πολύτιμες σκέψεις αναθεωρήθηκαν, ενημερώθηκαν και συγκεντρώθηκαν σε ένα όμορφο βιβλίο, ξέχειλο από τη διορατικότητα και τις εκμυστηρεύσεις της
Oprah Winfrey. Οργανωμένα ανά θέμα –χαρά, προσαρμοστικότητα, επαφή, ευγνωμοσύνη, προοπτική, σεβασμός, διαύγεια και δύναμη– αυτά τα κείμενα μας επιτρέπουν μία σπάνια, προσωπική και γεμάτη δύναμη ματιά στην καρδιά και το πνεύμα μίας από τις εκπληκτικότερες γυναίκες του κόσμου – ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν στους αναγνώστες έναν οδηγό για να ανακαλύψουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Ειλικρινείς, συγκινητικές, απολαυστικές, παροτρυντικές και συχνά πνευματώδεις, και πάνω από όλα γραμμένες απλά και κατανοητά, οι σκέψεις της Oprah στο βιβλίο Αυτό που ξέρω σίγουρα ξεχωρίζουν με το είδος της αλήθειας που θα κάνει τους αναγνώστες να τις διαβάσουν ξανά και ξανά.

Όροι και προϋποθέσεις διαγωνισμού

  • Οι νικητές θα παραλάβουν το αντίτυπό τους από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Διόπτρα: Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα (Δευτέρα, Τετάρτη 09.00-15.00, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 09.00-17.00, Σάββατο 10.00-14.00). Τηλέφωνο: 210 3300774
  • Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 9/11/2015
  • Οι νικητές εκτός Αττικής θα παραλάβουν το αντίτυπό τους ταχυδρομικώς.
  • Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν μέσω e-mail από το in.gr Βιβλίο
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν όλα τα στοιχεία

entertainment.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024