Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε το βιβλίο «Au Revoir»

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε το βιβλίο «Au Revoir»

To in.gr σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε το πρώτο μυθιστόρημα του 27χρονου Βασίλη Αναστασίου. Το βιβλίο Au Revoir (σελίδες 144), κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Τόπος. Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε το βιβλίο «Au Revoir». Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail. Σύνοψη βιβλίου Ο Μίλτος Στογιάννης, ιδιωτικός ντεντέκτιβ και επαγγελματίας νοσταλγός της Πόλης, αναλαμβάνει μια […]

To in.gr σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε το πρώτο μυθιστόρημα του 27χρονου Βασίλη Αναστασίου. Το βιβλίο Au Revoir (σελίδες 144), κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Τόπος.


Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε το βιβλίο «Au Revoir». Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Σύνοψη βιβλίου
Ο Μίλτος Στογιάννης, ιδιωτικός ντεντέκτιβ και επαγγελματίας νοσταλγός της Πόλης, αναλαμβάνει μια περίεργη υπόθεση εξαφάνισης. Ανάμεσα σε δρόμους, σε κτίρια και σε ανθρώπους βυθισμένους στον βούρκο, ξεκινάει μια αναζήτηση που από την πρώτη στιγμή φαίνεται πως είναι μάταιη. Όλες οι διαδρομές καταλήγουν πάντα στο ίδιο σημείο. Τα πάντα διαλύονται μες στη βροχή. Ο ντεντέκτιβ στην πορεία της έρευνας θα πέσει πάνω σε μια παρακρατική ομάδα, η οποία δρα ανενόχλητη για χρόνια υπό τη σκέπη μιας κρατικής νομιμότητας. Όταν ο ντεντέκτιβ γίνεται αντιληπτός, θα ξεκινήσει ένα μεγάλο ανθρωποκυνηγητό, όπου κυνηγός και θήραμα αλλάζουν συνεχώς ρόλους.

Βρέθηκε γυμνός μέσα σε ένα κόκκινο αυτοκίνητο, τα τζάμια ήταν θολά και σταγόνες υγρασίας κυλούσαν αργά προς τα κάτω. Πήγε να ανοίξει το παράθυρο μα τα χέρια του ήταν δεμένα πίσω από την πλάτη του. Στο ραδιόφωνο ο Ερυθρός Σταυρός ανακοίνωνε τα ονόματα των ανθρώπων που έχουν χαθεί. Άκουσε τ’ όνομά του να επαναλαμβάνεται πολλές φορές: «Μίλτος Στογιάννης, ιδιωτικός ντεντέκτιβ, πρώην καθηγητής, πρώην επαναστάτης, πρώην ιδεολόγος, αγνοείται εδώ και χρόνια». Ίδρωσε. Κάτι σαν να κινείται ακούστηκε από το πίσω κάθισμα, γύρισε το κεφάλι και είδε ένα φιτίλι να καίγεται και τη φωτιά να πλησιάζει σε ένα γεμάτο μπιτόνι με βενζίνη. Προσπάθησε να λυθεί, φώναξε, έκλεισε τα μάτια…

Λίγα λόγια για το συγγραφέα
Ο Βασίλης Αναστασίου γεννήθηκε το 1988 στην Καβάλα, όπου ζει μέχρι σήμερα. Το Au Revoir είναι το πρώτο του βιβλίο. Το 2011, μαζί με τρεις νέους συγγραφείς της πόλης του, εξέδωσε μια εκτός εμπορίου συλλογή ποιημάτων και πεζών με τίτλο Σπίτι στην Καμάρα. Επίσης, έχει γράψει σενάρια για ταινίες μικρού μήκους. Κείμενά του μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο, στο ιστολόγιο ιδεών «Σπίτι στην Καμάρα», στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.spitistinkamara.wordpress.com.

Όροι και προϋποθέσεις διαγωνισμού

  • Οι νικητές θα παραλάβουν το αντίτυπό τους από το Βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Τόπος: Πλαπούτα 2 & Καλλιδρομίου, Αθήνα (9.30-16.30), τηλέφωνο: 210 3221580
  • Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 10/8/2015. Οι νικητές εκτός Αττικής θα παραλάβουν το αντίτυπό τους ταχυδρομικώς.
  • Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν μέσω e-mail από το in.gr Βιβλίο.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν όλα τα στοιχεία.

entertainment.in.gr

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024