Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η «Τρελή από έρωτα» Μπρίτζετ Τζόουνς επιστρέφει: Κερδίστε το βιβλίο

Η «Τρελή από έρωτα» Μπρίτζετ Τζόουνς επιστρέφει: Κερδίστε το βιβλίο

«Το µήνυµα έφυγε µε την άκρη του δαχτύλου µου, σαν πυρηνική βόµβα, σαν πύραυλος εδάφους αέρος». Ο νούμερο ένα κανόνας των ραντεβού. Όχι μηνύματα όταν είσαι μεθυσμένη. Η Μπρίτζετ Τζόουνς επέστρεψε… Το Τρελή από Έρωτα, η πολυαναµενόµενη επιστροφή της ηρωίδας που αγάπησαν εκατοµµύρια αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσµο, είναι ένα τρυφερό, συγκινητικό, πνευµατώδες, επίκαιρο και […]

«Το µήνυµα έφυγε µε την άκρη του δαχτύλου µου, σαν πυρηνική βόµβα, σαν πύραυλος εδάφους αέρος». Ο νούμερο ένα κανόνας των ραντεβού. Όχι μηνύματα όταν είσαι μεθυσμένη. Η Μπρίτζετ Τζόουνς επέστρεψε…

Το Τρελή από Έρωτα, η πολυαναµενόµενη επιστροφή της ηρωίδας που αγάπησαν εκατοµµύρια αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσµο, είναι ένα τρυφερό, συγκινητικό, πνευµατώδες, επίκαιρο και ξεκαρδιστικό βιβλίο, που επιβεβαιώνει ότι η Μπρίτζετ Τζόουνς είναι κάτι πολύ περισσότερο από µια τεράστια παγκόσµια εκδοτική επιτυχία.

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε το βιβλίο «Τρελή από έρωτα. Μπρίτζετ Τζόουνς η επιστροφή». Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Τι κάνεις όταν τα εξηκοστά γενέθλια της φίλης σου συµπίπτουν µε τα τριακοστά του γκόµενού σου;

Είναι νοσηρό να λες ψέµατα για την ηλικία σου, όταν κάνεις online γνωριµίες;

Είναι ηθικά μεμπτό να πηγαίνεις στο κομμωτήριο, όταν ένα από τα παιδιά σου έχει ψείρες;

Ο Δαλάι Λάμα γράφει πράγµατι στο twitter ή είναι κάποιος βοηθός του;

Το σεξ µετά από δύο ραντεβού και έξι εβδοµάδες εντατικής ανταλλαγής µηνυµάτων δεν είναι άραγε σαν τους γάµους που έκαναν τον καιρό της Τζέιν Όστιν µετά από δύο συναντήσεις και έξι µήνες αλληλογραφίας;

Προσπαθώντας να επιλύσει αυτά και άλλα σύγχρονα διλήµµατα, η Μπρίτζετ Τζόουνς προχωρεί όπως µπορεί ανάµεσα στις προκλήσεις της µοναχικής µητρότητας, των tweets, του διαδικτύου και της εκ νέου ανακάλυψης της σεξουαλικότητάς της σε µια ηλικία που μερικοί αποκαλούν µε περίσσια αγένεια «µέση».

Οι New York Times γράφουν για το βιβλίο:
«Ένα βιβλίο όχι µόνο οξυδερκές και γεµάτο χιούµορ, παρά τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί η ηρωίδα, αλλά και υπέροχα γραµµένο, και τόσο συγκινητικό… Η Φήλντινγκ έχει καταφέρει να βγάλει κάτι εξαιρετικό µέσα από την επιστροφή της πολυαγαπηµένης της ηρωίδας στην πρότερη κατάσταση –µόνη γυναίκα ψάχνει για ροµαντική ιστορία–, µια ηρωίδα που έχει µεγαλώσει κι έχει γίνει ένα πλάσµα ακόµη πιο αστείο και ενδιαφέρον απ’ ό,τι ήταν. Ποιος θα τo ’λεγε ότι η µέση ηλικία µπορεί να είναι τόσο περιπετειώδης;»

Το βιβλίο Τρελή από έρωτα. Μπρίτζετ Τζόουνς η επιστροφή, της Έλεν Φήλντινγκ -σε μετάφραση στην ελληνική γλώσσα Έφης Καλλιφατίδη- κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη.

Όροι και προϋποθέσεις διαγωνισμού

  • Οι νικητές θα παραλάβουν το αντίτυπό τους από το Βιβλιοπωλείο Πατάκη: Ακαδημίας 65, Αθήνα, τηλέφωνο 210.38.11.850, e-mail bookstore@patakis.gr
  • Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 24/7/2015.
  • Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν μέσω e-mail από το in.gr Βιβλίο.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν όλα τα στοιχεία.

entertainment.in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024