Η Λένα Μαντά «εγκληματεί» στο νέο της βιβλίο
Συνέντευξη στην Τζωρτζίνα Ντούτση Ένα όμορφο μεσημέρι Πέμπτης, συναντήσαμε την αγαπημένη συγγραφέα των ελληνίδων αναγνωστριών, Λένα Μαντά, στο φιλόξενο χώρο των εκδόσεων Ψυχογιός. Η συνάντηση που αρχικά ξεκίνησε ως συνέντευξη για να εξελιχθεί σε μια όμορφη και φιλική κουβέντα πραγματοποιήθηκε με αφορμή το νέο βιβλίο της Λένας Μαντά που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2015 και […]
Συνέντευξη στην Τζωρτζίνα Ντούτση
Ένα όμορφο μεσημέρι Πέμπτης, συναντήσαμε την αγαπημένη συγγραφέα των ελληνίδων αναγνωστριών, Λένα Μαντά, στο φιλόξενο χώρο των εκδόσεων Ψυχογιός.
Η συνάντηση που αρχικά ξεκίνησε ως συνέντευξη για να εξελιχθεί σε μια όμορφη και φιλική κουβέντα πραγματοποιήθηκε με αφορμή το νέο βιβλίο της Λένας Μαντά που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2015 και έχει τον τίτλο Όσα ήθελα να δώσω. Σε τι διαφέρει όμως το νέο βιβλίο της συγγραφέα από τα υπόλοιπα; Την απάντηση μάς την δίνει η ίδια:
«Το βιβλίο δεν είναι μυθιστόρημα. Αποτελείται από 12 διηγήματα. Κάθε διήγημα ξεκινάει εκεί που τελειώνει το κάθε βιβλίο».
Το Όσα ήθελα να δώσω είναι ένα βιβλίο που ζήτησαν οι ίδιοι οι αναγνώστες της Λένας Μαντά και για το οποίο χάρηκαν ιδιαίτερα, όπως εξηγεί η ίδια, αφού ξανασυνάντησαν τα πρόσωπα που αγάπησαν μέσα από τα βιβλία της.
Ωστόσο, εκτός από το περιεχόμενο, έκπληξη αποτέλεσε και ο μήνας κυκλοφορίας του βιβλίου, αφού για πρώτη φορά δεν ήταν ο Μάιος! Γιατί η Λένα Μαντά επιλέγει να κυκλοφορεί τα βιβλία της κάθε Μάιο;
«Είμαι προληπτική. Τυχαία η πρώτη μου συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός ξεκίνησε Μάιο (του 2005) με το «Βαλς με 12 θεούς». Λίγο τυχαία και λίγο γιατί το ήθελα κι εγώ, τον επόμενο Μάιο κυκλοφόρησε η «Θεανώ: Η Λύκαινα της Πόλης». Από εκεί και μετά πια το ζητούσα επίμονα -και δεν μου χαλάνε χατίρι. Για αυτό, δεν θέλω να χαλάσω το γούρι».
Το γούρι λοιπόν δεν πρόκειται να χαλάσει ούτε και το 2016, αφού από το φετινό Μάιο οι αναγνώστες αναμένεται να κρατούν στα χέρια τους το επόμενο βιβλίο της Λένας Μαντά με τίτλο Η εκδίκηση των αγγέλων (εκδόσεις Ψυχογιός). Τι θα πραγματεύεται όμως το καινούριο μυθιστόρημα; Περισσότερα στο βίντεο παραπάνω.
entertainment.in.gr
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)









































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442