Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Λένα Μαντά «εγκληματεί» στο νέο της βιβλίο

Η Λένα Μαντά «εγκληματεί» στο νέο της βιβλίο

Συνέντευξη στην Τζωρτζίνα Ντούτση Ένα όμορφο μεσημέρι Πέμπτης, συναντήσαμε την αγαπημένη συγγραφέα των ελληνίδων αναγνωστριών, Λένα Μαντά, στο φιλόξενο χώρο των εκδόσεων Ψυχογιός. Η συνάντηση που αρχικά ξεκίνησε ως συνέντευξη για να εξελιχθεί σε μια όμορφη και φιλική κουβέντα πραγματοποιήθηκε με αφορμή το νέο βιβλίο της Λένας Μαντά που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2015 και […]

Συνέντευξη στην Τζωρτζίνα Ντούτση

Ένα όμορφο μεσημέρι Πέμπτης, συναντήσαμε την αγαπημένη συγγραφέα των ελληνίδων αναγνωστριών, Λένα Μαντά, στο φιλόξενο χώρο των εκδόσεων Ψυχογιός.

Η συνάντηση που αρχικά ξεκίνησε ως συνέντευξη για να εξελιχθεί σε μια όμορφη και φιλική κουβέντα πραγματοποιήθηκε με αφορμή το νέο βιβλίο της Λένας Μαντά που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2015 και έχει τον τίτλο Όσα ήθελα να δώσω. Σε τι διαφέρει όμως το νέο βιβλίο της συγγραφέα από τα υπόλοιπα; Την απάντηση μάς την δίνει η ίδια:

«Το βιβλίο δεν είναι μυθιστόρημα. Αποτελείται από 12 διηγήματα. Κάθε διήγημα ξεκινάει εκεί που τελειώνει το κάθε βιβλίο».

Το Όσα ήθελα να δώσω είναι ένα βιβλίο που ζήτησαν οι ίδιοι οι αναγνώστες της Λένας Μαντά και για το οποίο χάρηκαν ιδιαίτερα, όπως εξηγεί η ίδια, αφού ξανασυνάντησαν τα πρόσωπα που αγάπησαν μέσα από τα βιβλία της.

Ωστόσο, εκτός από το περιεχόμενο, έκπληξη αποτέλεσε και ο μήνας κυκλοφορίας του βιβλίου, αφού για πρώτη φορά δεν ήταν ο Μάιος! Γιατί η Λένα Μαντά επιλέγει να κυκλοφορεί τα βιβλία της κάθε Μάιο;

«Είμαι προληπτική. Τυχαία η πρώτη μου συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός ξεκίνησε Μάιο (του 2005) με το «Βαλς με 12 θεούς». Λίγο τυχαία και λίγο γιατί το ήθελα κι εγώ, τον επόμενο Μάιο κυκλοφόρησε η «Θεανώ: Η Λύκαινα της Πόλης». Από εκεί και μετά πια το ζητούσα επίμονα -και δεν μου χαλάνε χατίρι. Για αυτό, δεν θέλω να χαλάσω το γούρι».

Το γούρι λοιπόν δεν πρόκειται να χαλάσει ούτε και το 2016, αφού από το φετινό Μάιο οι αναγνώστες αναμένεται να κρατούν στα χέρια τους το επόμενο βιβλίο της Λένας Μαντά με τίτλο Η εκδίκηση των αγγέλων (εκδόσεις Ψυχογιός). Τι θα πραγματεύεται όμως το καινούριο μυθιστόρημα; Περισσότερα στο βίντεο παραπάνω.

entertainment.in.gr

Sports in

Οι βολές ήταν 35-10 για τον Παναθηναϊκό στο game 5 και 123-78 στη σειρά!

Έσπασε όλα τα ρεκόρ σε κερδισμένες βολές ο Παναθηναϊκός- Έφτασε απόχε στις 35 είχε στη σειρά σχεδόν 26 ανά παιχνίδι!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024