Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το 1ο Athens Burger Festival ανοίγει τις πύλες του

Το 1ο Athens Burger Festival ανοίγει τις πύλες του

...

Μετά τη νηστεία, τα πασχαλινά εδέσματα και το γύρισμα της σούβλας με τον πατροπαράδοτο οβελία, ήρθε η στιγμή να μπούμε στο χορό των ζουμερών μπιφτεκιών και των λαχταριστών -για πολλούς- μπέργκερ.

Το πρώτο Athens Burger Festival είναι γεγονός και για τρεις ημέρες κλασικά και πρωτότυπα μπέργκερ θα κατακλύσουν το Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι.

Η πρώτη γιορτή για το μπέργκερ στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί από τις 6 μέχρι τις 8 Μαΐου, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Παλιού Αμαξοστάσιου (Ερμού 1 και Πειραιώς) και μερικά από τα πιο γνωστά εστιατόρια του είδους, από όλη την Aθήνα, θα σερβίρουν τις δικές τους γευστικές προτάσεις για μπέργκερ, ακόμα και για χορτοφάγους.

Η γαστρονομική εκδήλωση θα πλαισιωθεί από ολοήμερο πρόγραμμα συναυλιών (Ημισκούμπρια, Wedding Singers, Gadjo Dilo, κ.α.), dj sets, comedy acts, market και happenings για μικρούς και μεγάλους. Έτσι, το κοινό θα μπορεί να περιηγηθεί µέσα στο χώρο μιας easy-going ατµόσφαιρας τοπικής αγοράς, ανακαλύπτοντας τα περίπτερα φαγητού και ποτών, καταλήγοντας στους εσωτερικούς ή υπαίθριους χώρους αναψυχής και στη µουσική σκηνή.

Η τιμή της γενικής εισόδου στο τριήμερο event είναι 5 ευρώ και σε αυτή συμπεριλαμβάνεται ένα αναψυκτικό ή μία μπίρα, ενώ για τα παιδιά κάτω των 12 ετών η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από το viva.gr και περιλαμβάνει ειδικές προσφορές και συνδυασμούς εισιτηριών που απευθύνονται σε ανέργους/φοιτητές/ΑΜΕΑ, παρέες και οικογένειες.
Tο Menu και ο τιμοκατάλογος του κάθε περιπτέρου διαμορφώνονται από τα burger houses που φιλοξενούνται στο χώρο και είναι σχεδιασμένα αποκλειστικά για τις τρεις μέρες του φεστιβάλ. Επίσης, θα υπάρχουν εκπτώσεις 20-50% σε σχέση με τις τιμές στα καταστήματα καθώς και προσφορές ειδικά για το Burger Fest.

Ώρες λειτουργίας:
Παρασκευή 17:00 – 01:00
Σαββάτο 12:00 – 01:00
Κυριακή 12:00 – 23:00

Στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν τα:

  • Brooklyn, The Taste Factory (Χαλάνδρι)
  • Juicy Grill (Χολαργός)
  • Queen Burger (Γλυφάδα)
  • Hot Hot Burger Bar (11 σημεία σε Αττική & Ηράκλειο Κρήτης)
  • Monster Burgers (Χολαργός)
  • Mikaello (Γλυφάδα)
  • ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ (Πειραιάς)
  • BullBust Burgers & Cocktails (Πειραιάς)
  • The Big Kahuna Burger

Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν για το βραβείο του καλύτερου burger house, το οποίο θα απονεμηθεί από το κοινό (µε ηλεκτρονικό διαγωνισμό) τις ημέρες του φεστιβάλ.

entertainment.in.gr

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024