Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βεστιάρια για μια ξεχωριστή αποκριάτικη εμφάνιση

Βεστιάρια για μια ξεχωριστή αποκριάτικη εμφάνιση

...

Οι απόκριες είναι μια ευκαιρία για ξεφάντωμα και πίσω από τη «μάσκα» μάς δίνεται η ευκαιρία να υποδυθούμε ένα διαφορετικό ρόλο μακριά από ταμπού και προκαταλήψεις. Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες για μερικά από τα πιο ιδιαίτερα βεστιάρια της πόλης που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε!

Βεστιάριο
Φέτος κλείνει τα 26 χρόνια και είναι γνωστό από τη συνεχή αναφορά στις τηλεοπτικές παραγωγές, το θέατρο και τον κινηματογράφο.
Στεγάζεται σε ένα οκταώροφο κτίριο και στους χώρους του θα βρείτε περισσότερα από 20.000 κοστούμια αλλά και αξεσουάρ κάθε εποχής, ιστορικής περιόδου και περιοχής. Στολές για αποκριάτικες εκδηλώσεις-πάρτι, όπως φορέματα εποχής, Αντουανέτες, Ιουλιέτες, Λουδοβίκοι, Αρλεκίνοι, Φράκα, Αρχαίοι Έλληνες, Τσάρλεστον, Πεταλούδες, Στρατιωτικά Εποχής, Μαζορέτες, Βυζαντινα, Γοργόνες, Ζώα, Λουλούδια, Τσολιάδες – Καραγκούνες, Πειρατές, Άγγελοι, Τουαλέτες και ότι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί. Επίσης αναλαμβάνει οποιαδήποτε ιδιαίτερες κατασκευές σε κοστούμια, αξεσουάρ, καπέλα κ.ά. Αξίζει τον κόπο για μια βόλτα και μόνο για να τα χαζέψετε!

Βεστιάριο, Σωκράτους 16, Ομόνοια, τηλ: 210-5227906 και 210-5220813

Costumier
Στεγάζεται σε ένα ιδιαίτερο διακοσμημένο χώρο στου Ψυρρή και διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από θεατρικά και κινηματογραφικά κοστούμια, καπέλα, παπούτσια, ιδιαίτερες τσάντες και αξεσουάρ για θεατρικές, κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές καθώς και αποκριάτικες στολές για μια πολύ πιο ξεχωριστή εμφάνιση.
Επίσης λειτουργεί μοδιστράδικο για μεταποιήσεις και ειδικές κατασκευές κοστουμιών.

Costumier, Παλλάδος 11, Ψυρρή, 210 3214990

Τα Ρούχα του Βασιλιά
Από εδώ προμηθεύονται κοστούμια για τις παραστάσεις τους πολλοί καλλιτέχνες (εδώ σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν, τα κοστούμια των διαγωνιζομένων του Dancing With the Stars). Στεγάζεται σε ένα εξαώροφο κτήριο και διαθέτει μια τεράστια συλλογή από κοστούμια θεατρικών παραστάσεων και τηλεοπτικών παραγωγών, αποκριάτικες στολές, θεατρικά παπούτσια, μάσκες, περούκες, σπέσιαλ εφέ και αξεσουάρ για κάθε περίσταση όχι μόνο για μεγάλους αλλά και για παιδιά.

«Tα Ρούχα του Βασιλιά» Μιαούλη 25, Πλατεία Ψυρρή, 210 3313393, 6944697878

Mαγέψτε!
Tο Κολωνακιώτικο βεστιάριο της Σοφίας Κόντα λειτουργεί από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 και φιλοξενεί 1.000 κοστούμια εποχής και όχι μόνο. Για Λουδοβίκο ή Μαρκησία η τιμή ενοικίασης ξεκινάει από 60-70 ευρώ το τριήμερο. Επίσης κατασκευάζονται κοστούμια θεάτρου και κινηματογράφου.

Mαγέψτε – Σοφία Κόντα: Σπευσίππου 26-28, Κολωνάκι, τηλ. 210 7294566

Market
Στεγάζεται σε ένα τριώροφο κτήριο με πάρα πολλές επιλογές για την πιο τρελή φαντασίωσή σας. Διαθέτει 4.000 εντυπωσιακές αποκριάτικες παιδικές στολές.

Market (Φιλολάου 124 Παγκράτι, 210 7012590)

Μadame Pelagie
Με ένα μόνο κλικ η γκαρνταρόμπα της madame Pelagie αναδεικύει το προσωπικό στιλ και σας προτείνει ρούχα για όλες τις περιστάσεις: θεατρικές παραστάσεις, ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, διαφημιστικές ταινίες, φωτογραφίσεις, τηλεοπτικές εκπομπές, τηλεοπτικές σειρές, shows, video clips, σχολικές παραστάσεις, αποκριάτικες φιέστες, book μοντέλων και ηθοποιών, προσωπικές επετείους και γιορτές, μεταμφιέσεις.

Eπιμέλεια: Μαρία Παπουτσή

entertainment.in.gr

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024