Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το Floral της Πλατείας Εξαρχείων κατεβάζει ρολά

Το Floral της Πλατείας Εξαρχείων κατεβάζει ρολά

Δυο ημέρες μετά από το μεγάλο swing πάρτι του Σαββάτου 25/06, για τον εορτασμό των επτά χρόνων λειτουργίας του, το γνωστό στέκι της ιστορικής μπλε πολυκατοικίας των Εξαρχείων μάς αποχαιρετά από την Πλατεία της περιοχής.

Δυο ημέρες μετά από το μεγάλο swing πάρτι του Σαββάτου 25/06, για τον εορτασμό των επτά χρόνων λειτουργίας του, το γνωστό στέκι της ιστορικής μπλε πολυκατοικίας των Εξαρχείων μάς αποχαιρετά από την Πλατεία της περιοχής, μέσα από μια σύντομη ανακοίνωση που μας γνωστοποιεί το κλείσιμο του Floral.

Αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι το Floral –ανεξάρτητα από τη θέληση του– ολοκληρώνει τον κύκλο της λειτουργίας του στην Πλατεία Εξαρχείων, σημειώνει ότι θα του λείψουμε και ελπίζει να λείψει και σε όλους εμάς.

Αμέσως παρακάτω ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του ιστορικού αυτού καφέ-μπαρ που συγχρόνως λειτουργούσε και ως ένας ξεχωριστός χώρος τέχνης και πολιτισμού:

«To FLORAL μόλις συμπλήρωσε 7 χρόνια ζωής και λειτουργίας στην Πλατεία Εξαρχείων.

Είμαστε ευτυχείς γιατί μέσα στα 7 χρόνια, σε συνθήκες σκληρής οικονομικής κρίσης και σε μια περιοχή με πολλές ιδιαιτερότητες, μπορέσαμε να αναβιώσουμε και να επεκτείνουμε το μύθο του- 83χρονου πλέον- ιστορικού FLORAL.

Είμαστε υπερήφανοι γιατί παρουσιάσαμε πάνω από 300 βιβλία σ’ ένα μεγάλο κοινό, οργανώσαμε δεκάδες συζητήσεις, ποιητικές βραδιές, προβολές ταινιών, φιλοσοφικα-κοινωνικά-πολιτικά σεμινάρια και αφιερώματα.

Κορυφαία υπήρξαν τα αφιερώματα στην Οικονομική Κρίση και τις αιτίες της, όπως και στην Μπλε Πολυκατοικία και το μύθο της.

Διοργανώσαμε πάνω από 1.000 συναυλίες, μουσικές παραστάσεις, πάρτυ και χορευτικές βραδιές! Είμαστε χαρούμενοι γιατί πολλά μουσικά συγκροτήματα ξεκίνησαν από εδώ την καριέρα τους.

Φιλοξενήσαμε με αγάπη και φροντίδα δεκάδες χιλιάδες φίλους, τα ραντεβού και τις συζητήσεις τους, την αγχωμένη προετοιμασία των φοιτητών για τις εξετάσεις τους, την εργασία συγγραφέων, ποιητών και σεναριογράφων που δούλεψαν τα κείμενα τους.

Γίναμε μάρτυρες και συμμέτοχοι μιας ταραγμένης και ιδιόρρυθμης, αλλά ζωντανής και ενδιαφέρουσας γειτονιάς.

Το FLORAL–ανεξάρτητα από τη θέληση του – κλείνει τον κύκλο του στην Πλατεία Εξαρχείων, σας ευχαριστεί όλους για την αγάπη και την εμπιστοσύνη και ελπίζει να σας λείψει.

Εμάς πάντως θα μας λείψετε !»

entertainment.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024