Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Etnico: Ένα εναλλακτικό street food ταξίδι στον κόσμο

Etnico: Ένα εναλλακτικό street food ταξίδι στον κόσμο

Τζωρτζίνα Ντούτση Η νέα γευστική άφιξη στο κέντρο της Αθήνας που έχει ξεσηκώσει τις αισθήσεις μας ακούει στο όνομα Etnico. Το λίγων ημερών αδερφάκι του γνωστού μας Altamira έχει καταφέρει από νωρίς να προκαλέσει ντόρο γύρω από το όνομά του και να ξεχωρίσει με τον εκλεκτικό και ταξιδιάρικο χαρακτήρα του. Με αφετηρία την Κολοκοτρώνη και […]

Τζωρτζίνα Ντούτση

Η νέα γευστική άφιξη στο κέντρο της Αθήνας που έχει ξεσηκώσει τις αισθήσεις μας ακούει στο όνομα Etnico.

Το λίγων ημερών αδερφάκι του γνωστού μας Altamira έχει καταφέρει από νωρίς να προκαλέσει ντόρο γύρω από το όνομά του και να ξεχωρίσει με τον εκλεκτικό και ταξιδιάρικο χαρακτήρα του.

Με αφετηρία την Κολοκοτρώνη και Χαβρίου γωνία το πολύχρωμο και νεανικό Etnico μας ταξιδεύει με street food γεύσεις του κόσμου που δίνουν έμφαση στην ποιότητα και τις φρέσκες πρώτες ύλες.

«Τaste the world» λοιπόν, όπως είναι και το motto του καταστήματος με alternative street cuisine που προσέχει παράλληλα τη διατροφή σας με φρέσκα και υγιεινά υλικά.

Από το πρωί έως αργά το βράδυ και σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές, εδώ έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε ethnic λιχουδιές από την ινδική, μεξικάνικη και αραβική κουζίνα. Προτάσεις όπως falafel, quesadilla, chimichanga, burritos, tabule, guacamole, nachos, tortillas, samosas και άλλοι χειροποίητοι λαχταριστοί πειρασμοί δεν αφήνουν ασυγκίνητο κανέναν. Συνοδέψτε το φαγητό σας με δροσιστική Margarita λεμόνι, φράουλα ή Aqua de Jamaica και ολοκληρώστε γλυκά τη γευστική street food πανδαισία με μια ξελογιάστρα… Mexicana, μια γλυκιά… Jamaica(νή) ή με μια αθώα… panacotta καρύδας. Παράλληλα, ψάχνοντας κάτι για να σας τονώσει κατά τη διάρκεια της βόλτας σας στην Κολοκοτρώνη, στο Etnico θα βρείτε φρεσκοστυμμένους χυμούς πορτοκαλιού, ανάμεικτους φρούτων και λαχανικών, καθώς και ανανά.

Αν είστε τυχεροί το γευστικό σας ταξίδι θα συνδυαστεί με μελωδίες του κόσμου, αφού μουσικοί του δρόμου δημιουργούν αυτοσχέδια και ξεσηκωτικά street happenings έξω από το νέο hot spot του κέντρου.

Κολοκοτρώνη 22 & Χαβρίου, κέντρο, τηλ.: 211 4113880
www.etnico.gr / www.facebook.com/Etnico

entertainment.in.gr

Only in

Στο μενού της Νέας Υόρκης ελληνοτουρκικά, Κυπριακό και Μέση Ανατολή

Η 79η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, ξεκινά εν μέσω πολέμου στη Μέση Ανατολή - Για την Ελλάδα το βάρος πέφτει στη συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024