Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Υπομονή να δούμε τα πρώτα πραγματικά αποτελέσματα

ΣΥΡΙΖΑ: Υπομονή να δούμε τα πρώτα πραγματικά αποτελέσματα

«Ας περιμένουνε να δούμε τα πρώτα πραγματικά αποτελέσματα, γιατί έχουμε εμπειρία από εκλογικές αναμετρήσεις και γνωρίζουμε ότι τα πραγματικά αποτελέσματα μπορεί να είναι διαφορετικά», σημειώνουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με το κοινό exit poll.

Το πρώτο σχόλιο μετά την ανακοίνωση του κοινού exit poll είχαμε από πηγές του ΣΥΡΙΖΑ για τα αποτελέσματα των εκλογών 2023.

«Ας περιμένουνε να δούμε τα πρώτα πραγματικά αποτελέσματα, γιατί έχουμε εμπειρία από εκλογικές αναμετρήσεις και γνωρίζουμε ότι τα πραγματικά αποτελέσματα μπορεί να είναι διαφορετικά», σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Και προσθέτουν: «Η εικόνα που έχουμε είναι ότι 1 στους 3 ερωτηθέντες δεν απαντούσε. Οπότε ας κάνουμε λίγη υπομονή να δούμε τα πρώτα πραγματικά αποτελέσματα».

Φιλοξενούμενος στην εκλογική εκπομπή του MEGA, ο Πάνος Σκουρλέτης τόνισε, άλλωστε, πως «είναι άλλη μία δημοσκόπηση, με ιδιαίτερο βάρος βέβαια, αλλά άλλη μία δημοσκόπηση».

Ρένα Δούρου: «Έχουμε ένα exit poll μακριά από τους στόχους του ΣΥΡΙΖΑ»

Λίγο αργότερα, μίλησε για το αποτέλεσμα του exit poll, η Ρένα Δούρου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι μακριά από τους στόχους που έχει θέσει ο ΣΥΡΙΖΑ». «Περιμένω τα πραγματικά αποτελέσματα γιατί εκτιμώ από τη σημερινή μου περιοδεία στα εκλογικά κέντρα στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας ότι είναι δυνατόν ο ΣΥΡΙΖΑ να φτάσει κοντά στο ανώτατο όριο» κατέληξε η κυρία Δούρου.

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024