Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλίας Γκότσης: «Όλοι έχουν φάει - Κάποιοι παραδέχτηκαν ότι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με Ελλάδα»

Ηλίας Γκότσης: «Όλοι έχουν φάει – Κάποιοι παραδέχτηκαν ότι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με Ελλάδα»

«Όταν άλλαξαν οι ομάδες γνώρισα τον Σπύρο και μου είπε...»

Την σιωπή του «έσπασε» ο Ηλίας Γκότσης. Ο πρώην παίκτης του Survivor, που αποβλήθηκε από το παιχνίδι επειδή παραβίασε έναν από τους βασικούς κανόνες και ήρθε σε επαφή με έναν ντόπιο για να προμηθευτεί φαγητό, δίνοντάς του μία λίστα με ψώνια, παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για όλα.

«Είναι μια λεπτή γραμμή σε όσα μας επιτρέπεται να πούμε, θα προσπαθήσω να μην την ξεπεράσω», είπε αρχικά στο «Kαλό Μεσημεράκι».

Και πρόσθεσε: «Πάνω από όλα ήταν μια δουλειά για μένα. Είμαι ο πρώτος που αυτοσαρκάστηκα. Δεν παύει να είμαι ένας απολυμένος που άφησα πίσω μου πράγματα, άφησα συνεργασίες. Όπως καταλάβουμε κάποιοι άνθρωποι δεν γνωρίζουν τη λέξη αξιοπρέπεια».

«Όταν άλλαξαν οι ομάδες γνώρισα τον Σπύρο και μου είπε “κάπως πρέπει να βγάλουμε το ψωμάκι μας. Προφανώς η παραγωγή δεν με έχει επιλέξει για το αγωνιστικό κομμάτι. Είμαι παίκτης ριάλιτι», αποκάλυψε.

«Όλοι έχουν φάει»

Για το φαγητό, ο Ηλίας Γκότσης σχολίασε: «Προφανώς όλοι προσπαθούσαμε να βρούμε κάτι να κάνει πιο εύκολη τη διαβίωσή μας εκεί και τι εννοούμε κυρίως; Το φαγητό. Μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως δεν υπάρχει παίκτης από την ομάδα μου, τους Μπλε που να μην έχει προσπαθήσει να βρει κάτι να φάει. Όλοι έχουν φάει. Εγώ είμαι από τους παίκτες που ό,τι έβρισκα το μοιραζόμουνα. Αυτοί οι locals είναι μια ομάδα σεκιούριτι που έχει προσλάβει η παραγωγή για να μας φυλάει. Κάποιοι βρίσκουν τον τρόπο τάζοντας στους locals κάποιοι μένουν στο “κομίδα πορ φαβόρ”».

«Η συμφωνία με τον κύριο Ατζούν ήταν ότι απαράβατος κανόνας είναι ότι κανείς δεν ακουμπάει κινητό γιατί αλλοιώνει το πρόγραμμα οπότε η συμφωνία ήταν όποιος ακουμπάει κινητό φεύγει. Ποτέ δεν υπήρχε συμφωνία για φαγητό. Η κατηγορία ότι εγώ και ο Μπόγδανος πήγαμε στο σπίτι του κ. Ατζούν και κλέψαμε φρυγανιά είναι ψέμα. Ο κ. Ατζούν μας κέρασε από ένα κομμάτι τσιζκέικ και είχε δώσει και ένα κομμάτι στην παραγωγή. Κάποιοι φεύγοντας πήγαν και στο μπάνιο και πήραν και σαπούνια και την κολόνια του κυρίου Ατζούν», συμπλήρωσε.

«Όταν ο Πηλίδης…»

Στη συνέχεια, ο Ηλίας Γκότσης περιέγραψε τι έγινε στο περιβόητο συμβούλιο όπου εμφανίστηκε ο Ατζούν μαζί με την παραγωγή και άρχισε να περιγράφει το χαρτάκι που φέρεται να έγραψε ο ίδιος: «Παρόλο που κατηγορήθηκα εγώ για το χαρτάκι περίμενα να με υποστηρίξει η παρέα μου. Μαζί με τον Πηλίδη που παραδέχτηκε για το κινητό μας έβγαλαν από το συμβούλιο. Πέρασαν δύο μέρες στο ξενοδοχείο, την τρίτη μας είπαν ότι μας διώχνουν. Όταν ο Πηλίδης το παραδέχτηκε ανοιχτά είπαν ότι έπιασα κι εγώ, και είδα ανθρώπους να με κατηγορούν ανοιχτά ενώ είχαν δει με τα μάτια τους ότι δεν έπιασα».

«Ο Μαρτίκας είπε ότι με έχει δει με κινητό και η παραγωγή του έλεγε ότι δεν κατηγορούμαι για κινητό. Να βλέπεις τους παίκτες να πανηγυρίζουν ήταν λίγο άσχημο. Το λυπηρό είναι ότι κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει ότι μπορεί να έχουν κερδίσει παραπάνω λεφτά αλλά να έχουν χάσει κάποια σχέση. Ο Πηλίδης ξέρω ότι πήρε δυο φορές κινητό αλλά ο λόγος δεν ήταν καν για να παραγγείλει αλλά ήταν ιερός και δεν ήθελε καν να μάθει για το παιχνίδι. Την πρώτη φορά που πήρε όπως μου εκμυστηρεύτηκε δεν ήταν μόνος του, ήταν κι άλλα άτομα που προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με Ελλάδα και μου το παραδεχτήκανε. Αυτοί οι ίδιοι στο συμβούλιο με δείχνανε με χαρά», κατέληξε.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024