Μια περίεργη υπόθεση εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές, που επιχειρούν να ρίξουν φως στις συνθήκες θανάτου 33χρονης Πολωνής, η οποία βρέθηκε νεκρή στην πολυτελή βίλα γνωστού επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη, με τις έρευνες να είναι σε πλήρη εξέλιξη.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη το βράδυ της 22ας προς 23ης Μαρτίου, με τον θάνατό της να παραμένει μυστήριο μέχρι και σήμερα. Η 33χρονη ήταν προσκεκλημένη στο σπίτι του επιχειρηματία, με τον οποίο φέρεται πως είχαν γνωριστεί σε Κέντρο Αποτοξίνωσης Αλκοολικών, στην Ισπανία.
Βρέθηκε νεκρή το πρωί
Μαζί της ήταν προσκεκλημένη και μια φίλη της, με την οποία πέρασαν μαζί τη μοιραία νύχτα. Η 33χρονη, το πρωί βρέθηκε νεκρή.
Οι γονείς της 33χρονης ήρθαν από την Πολωνία, για να παραλάβουν τη σορό της, ενώ ακόμη δεν έχουν πληροφορηθεί την αιτία θανάτου της. Το επικρατέστερο σενάριο είναι ο θάνατός της να οφείλεται σε παθολογικά αίτια από την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ. Κάτι που ωστόσο θα επιβεβαιώσουν οι τοξικολογικές εξετάσεις.
Πρόσωπο «κλειδί» θεωρείται η φίλη της 33χρονης, καθώς η μαρτυρία της θα μπορούσε να δώσει απαντήσεις στην έρευνα για τον θάνατο της γυναίκας στο σπίτι του επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο, που διόρισε η οικογένειά της, η γυναίκα δεν έπαιρνε ναρκωτικά, αλλά έπινε μόνο αλκοόλ.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα