Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Πασίγνωστη τραγουδίστρια υπέγραψε για το ριάλιτι - Ακυρώνει τις εμφανίσεις της στα μπουζούκια

Survivor: Πασίγνωστη τραγουδίστρια υπέγραψε για το ριάλιτι – Ακυρώνει τις εμφανίσεις της στα μπουζούκια

Ποια είναι;

Μία επιστροφή έκπληξη θα έχουμε στο Survivor All Star, καθώς παρότι μέχρι στιγμής δεν είχε ακουστεί το παραμικρό, στο ρόστερ του παιχνιδιού θα βρίσκεται μία ακόμα τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια.

Ο λόγος για την Ελευθερία Ελευθερίου!

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί για το All Star Survivor, το οποίο ξεκινά στις 8 Ιανουαρίου στον ΣΚΑΙ. Ωστόσο, η εκπομπή «Γειά σου», παρουσίασε τους παίκτες οι οποίοι έχουν προσυμφωνήσει με την παραγωγή.

Για ποιους πρόκειται;

Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα, η Μαριάνθη Κάσδαγλη, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Νίκος Γιάννης, ο Βασίλης Βασιλίκος, ο Στέλιος Χανταμπάκης, η Εύη Σαλταφερίδου, η Χριστίνα Κεφαλά, ο Σώζον Παλαίστρος, η Στέλλα Ανδρεάδου και η Ρία Κολοβού έχουν υπογράψει προσύμφωνο με την παραγωγή τoυ Αντζούν για την συμμετοχή τους στο All Star Survivor το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τις πρώτες ημέρες του νέου έτους.

Η επική δήλωση του δικηγόρου του για το Survivor All Star – «Αν θέλουν…»

Μαζί με τον δικηγόρο του πήγε ο Τριαντάφυλλος στα γραφεία της Acun Medya, προκειμένου να διαπραγματευτεί για τη συμμετοχή του στο Survivor All Star.

Ο γνωστός τραγουδιστής και ο δικηγόρος του, Στέλιος Σούρλας, μίλησαν στις κάμερες των εκπομπών.

«Ήρθα να πιώ έναν καφέ. Όταν χάνει ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι πλάκα; Ήμουν στα αγωνίσματα, δεν έχω υπογράψει. Είναι θέμα οικογενειακό και προσωπικό. Μακάρι να πάει ο Ντάνος. Εγώ έφευγα από τα αγωνίσματα και μου λέει ο Κώστας πως περιμένει 1,5 χρόνο την ρεβάνς. Ήταν κι εκεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Περικλής και η Μελίνα. Εμπιστοσύνη δεν έχω σε κανέναν, μόνο στον Σάκη, την Μαριαλένα και τον Αλέξη» είπε μεταξύ άλλων ο Τριαντάφυλλος.

Ο δικηγόρος του Τριαντάφυλλου, Στέλιος Σούρλας, είπε: «Είναι στο χέρι της Acun να αποφασίσει αν θέλει ένα Survivor με έναν Τριαντάφυλλο μέσα και νούμερα πάνω από 60% ή αν θέλει ένα Survivor χωρίς αυτά τα νούμερα».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024