Μία απίστευτη τραγωδία με έναν νέο μόλις 21 ετών συνέβη στον Βόλο βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.
Όπως έγινε γνωστό, ένα νέο παιδί, μόλις 21 ετών, έπεσε σε κώμα ενώ βρίσκονταν σε φιλικό σπίτι. Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.
Ο άτυχος νέος , όπως αναφέρει η ΕΡΤ, πέθανε την Παρασκευή και με τον αιφνίδιο θάνατό του βύθισε στην θλίψη και στον πόνο τους οικείους του, αλλά και την τοπική κοινωνία για τον απροσδόκητο χαμό του.
Η σορός του Α.Σ θα βρίσκεται στο Κοιμητήριο του Δήμου Βόλου, στη θέση Κούκος, αύριο Τρίτη από τις 10:00 έως τις 10:45 για το τελευταίο “αντίο” και στη συνέχεια θα μεταφερθεί για αποτέφρωση στη Ριτσώνα.
Από την Αστυνομία αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια και παραγγέλθηκε νεκροψία- νεκροτομή, προκειμένου να εντοπιστούν τα αίτια του θανάτου του.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59