Τα ακριβή αίτια του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος θα αποσαφηνιστούν από την έρευνα της αστυνομίας, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24, το μοιραίο όχημα οδηγούσε η σύζυγος του θανόντα σε πολύ κοντινή απόσταση από το σπίτι τους.
Δίχως να το αντιληφθεί, προφανώς εγκλώβισε και χτύπησε τον 83χρονο, ο οποίος βρισκόταν εκτός οχήματος, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Όταν ειδοποιήθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον τόπο του συμβάντος, ο άτυχος άνδρας ήταν ήδη νεκρός.
Το ζευγάρι διαθέτει εξοχικό σπίτι στην περιοχή της Ποσειδωνίας και παραθερίζει στην Σύρο επί σειρά ετών, για αρκετούς μήνες κάθε χρόνο.
Ο εκλιπών ήταν ένα άτομο ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία και πολύ δραστήριο, παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, γι’ αυτό και η είδηση του τραγικού θανάτου του σκόρπισε θλίψη στο νησί.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής