Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νάρα - Ικάρντι: Έβγαλε μηνύματα στη φορά επειδή τον ξεπέρασε με άλλον ποδοσφαιριστή

Νάρα – Ικάρντι: Έβγαλε μηνύματα στη φορά επειδή τον ξεπέρασε με άλλον ποδοσφαιριστή

Ο έρωτας της Νάρα περνάει με έρωτα... με καλύτερο ποδοσφαιριστή, αλλά η εκδίκηση του Ικάρντι είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο

Σε αντεπίθεση πέρασε ο Μάουρο Ικάρντι μετά τις φήμες ότι η πρώην σύντροφός του έχει προχωρήσει μετά το διαζύγιό τους. Δημοσιεύματα θέλουν ήδη τη Γουάντα Νάρα σε νέα σχέση με τον Μαρτίν Παγιέρο της Μπόκα Τζούνιορς.

Ο ποδοσφαιριστής, ήθελε να έχει την τελευταία λέξη στο χωρισμό και έβγαλε τα άπλυτά της στη φόρα.

Κι αν το τηλέφωνο χτυπάει…

«Τοξική» χαρακτήρισε τη μητέρα των παιδιών του ο Μάουρο Ικάρντι, επειδή των ρωτούσε που είναι και τι κάνει. Μπορεί η 35χρονη μάνατζερ να έχει προχωρήσει με τον κατά 12 χρόνια μικρότερο της μεσοεπιθετικό, όμως οι παλιές συνήθειες κόβονται δύσκολα. Μετά από 9 χρόνια σχέσης, η Γουάντα Νάρα ακόμη ψάχνει τον Ικάρντι στα τηλέφωνα.

Ο διεθνής σέντερ φορ της Γαλατασαράι, δημοσίευσε τα μηνύματα τους σε στόρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, ο Ικάρντι ανέβασε screenshot από τηλεφώνημα της Νάρα και ρωτούσε τους ακόλουθούς του αν πιστεύουν ότι πρέπει να το απαντήσει.

Από 40 κύματα

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα προσωπικά του Ικάρντι με τη Νάρα γίνονται θέμα συζήτησης. Τον τελευταίο χρόνο, το ζευγάρι χωρίζει κάθε λίγο και λιγάκι. Αν και φαίνεται ότι αυτή τη φορά το γυαλί έχει ραγίσει οριστικά.

Τα πρώτα σύννεφα εμφανίστηκαν τον περασμένο Οκτώβριο, όταν κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο Ικάρντι έχει απατήσει τη Νάρα με την Τσίνα Σοάρες.

Εκείνη τότε τον παράτησε αλλά στην πορεία τον συγχώρησε και τον δέχτηκε πίσω. Το καλοκαίρι μάλιστα πήγαν μαζί διακοπές και έδειχναν να έχουν αφήσει πίσω τις σκιές του παρελθόντος. Ωστόσο, η πραγματικότητα τους διέψευσε.


Αρχές του Αυγούστου, διέρρευσε ένα ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ακούγεται η μάνατζερ να λέει σε υπάλληλό της ότι ετοιμάζει τα χαρτιά του διαζυγίου:

«Κάρμεν ήρθα στην Αργεντινή επειδή χωρίζω με τον Μάουρο. Θα μείνω μερικές παραπάνω ημέρες και μετά θα έρθω πίσω και θα σου δώσω τα εισιτήρια και ό,τι άλλο χρειάζεσαι. Τρέχω με τις διαδικασίες του διαζυγίου επειδή δεν το αντέχω άλλο και ζήτησα διαζύγιο», ακούγεται να λέει, η Γουάντα Νάρα στο ηχητικό που έστειλε στην εργαζόμενη από το εξοχικό της στην Ιταλία.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024