Η Ντέμι Μουρ απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες των καλοκαιρινών διακοπών στην Ελλάδα και όπως δείχνουν οι συχνές αναρτήσεις στο διαδίκτυο είναι ιδιαίτερα χαρούμενη με τα ελληνικά νησιά. Η χολιγουντιανή ηθοποιός πόζαρε στον φακό φορώντας ένα λευκό και ένα μαύρο μαγιό και φαίνεται το καλογυμνασμένο σώμα της αλλά και το μαύρισμα της.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Χαλαρώνοντας στον ήλιο τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού», με τους διαδικτυακούς της φίλους να πατούν like και να της αφήνουν κολακαυτικά σχόλια.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30