Ερικσεν: Τοποθετεί βηματοδότη μετά την καρδιακή ανακοπή
Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, η Εθνική Δανίας ανακοίνωσε πως θα τοποθετηθεί βηματοδότης στον Κρίστιαν Έρικσεν, καθώς ο 29χρονος αποφάσισε να ακούσει τις συμβουλές των γιατρών.
Με βηματοδότη θα ζει από εδώ και στο εξής ο Κρίστιαν Έρικσεν. Έπειτα από τις συμβουλές των ειδικών γιατρών, ο Δανός μέσος αποφάσισε να προχωρήσει στην τοποθέτηση του βηματοδότη, μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη απέναντι στη Φινλανδία στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Euro, όπου συγκλόνισε όλο τον πλανήτη, όπως και η αποκάλυψη που έκανε ο Γερμανός γιατρός Γενς Κλάϊνφλεντ, για τα όσα έγιναν εκείνη τη στιγμή.
Η Ομοσπονδία της Δανίας ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωση για την απόφαση αυτήν, την οποία την πήρε ο ίδιος ο Έρικσεν. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντάλεϊ Μπλιντ αγωνίζεται σχεδόν ενάμιση χρόνο με βηματοδότη.
«Ο γιατρός της εθνικής ομάδας, Μόρτεν Μπόεσεν, έπειτα από επαφές με καρδιολόγους στο Rigshospitalet και τον Έρικσεν, κατέληξαν στο συμπέρασμα:
“Έπειτα από τις εξετάσεις τις οποίες έκανε ο Κρίστιαν, αποφασίστηκε να του τοποθετηθεί βηματοδότης που κρίνεται απαραίτητος λόγω και της αρρυθμίας που παρουσίαζει.
Ο Κρίστιαν αποδέχθηκε αυτή την λύση και όλοι οι γιατροί συμφωνούν σε αυτό. Θα θέλαμε να συνεχίσετε να σέβεστε τις ιδιωτικές στιγμές του Έρικσεν και της οικογένειάς του».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Νιουκάστλ – Μπόρνμουθ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νιουκάστλ – Μπόρνμουθ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
LIVE: Ατρόμητος – ΑΕΛ Novibet. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατρόμητος – ΑΕΛ Novibet για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 4HD.
Με μόλις οκτώ παίκτες θα παραταχθεί η Μονακό στο ΟΑΚΑ για το νοκ-άουτ παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των play in της Euroleague (21/4, 21:00).