Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αεροδυναμικό συντελεστή 0.23 υπόσχεται η νέα BMW Σειράς 3

Αεροδυναμικό συντελεστή 0.23 υπόσχεται η νέα BMW Σειράς 3

H νέα γενιά του δημοφιλούς βαυαρικού μοντέλου διεκδικεί μια θέση μεταξύ των αεροδυναμικότερων αυτοκινήτων του πλανήτη διαχρονικά.

Με ορίζοντα την επίσημη πρεμιέρα της Σειράς 3 στη διεθνή έκθεση του Παρισιού τον προσεχή Οκτώβριο, η βαυαρική φίρμα αποκαλύπτει ένα ακόμα κομμάτι του παζλ που θα συνθέσει την προσωπικότητα της νέας γενιάς (G20) ενός από τα πλέον σημαντικά μοντέλα της BMW.

Έτσι, μετά τις πληροφορίες για την νέα αρχιτεκτονική, την κατανομή του βάρους και το σύστημα μετάδοσης της κίνησης, το νέο τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης ο οποίος θα κάνει πρεμιέρα κάτω από το καπό της, αλλά και τις εξαντλητικές δοκιμές εξέλιξης σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, η BMW εστιάζει στην αεροδυναμική υπόσταση της νέας 3άρας.

Με συντελεστή 0.23 ο οποίος όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς προέκυψε μετά πολύωρες δοκιμές στην αεροσήραγγα, η νέα Σειρά 3 συγκαταλέγεται μεταξύ των αεροδυναμικότερων αυτοκινήτων παραγωγής διαχρονικά.

Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί ότι τον τίτλο διατηρεί μέχρι σήμερα το εκκεντρικό XL1 της VW με συντελεστή 0.19 το οποίο ωστόσο δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να συγκριθεί με ένα μοντέλο ευρείας παραγωγής όπως η 3άρα, καθώς κατασκευάστηκε σε ελάχιστο αριθμό μονάδων.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024