Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Εσώρουχα χωρίς διακρίσεις

Εσώρουχα χωρίς διακρίσεις

#AerieREAL

Όταν η Aerie ξεκίνησε την #AerialReal εκστρατεία της, υποσχόμενη να προχωρήσει σε Photoshop-free εικόνες της καμπάνιας, η μάρκα έκανε μια σημαντική δέσμευση για το κίνημα θετικότητας του σώματος. Τέσσερα χρόνια αργότερα, έχει ενισχύσει τη δέσμευσή της, επεκτείνοντας την πολιτική των προϊόντων της  με την εισαγωγή της νέας εμπειρίας αγορών #AerieREAL της Aerie.

Σήμερα, οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν εσώρουχα της εταιρείας Aerie και να αισθάνονται πιο άνετοι με το σώμα τους. Με μόττο «Μην αλλάξεις εσένα, άλλαξε το σουτιέν σου» και σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Διατροφικών Διαταραχών Αμερικής, διδάσκει τη σημασία της θετικής αυτοεικόνας και φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα περιβάλλον χωρίς διακρίσεις.

Η Aerie εφαρμόζει επίσης νέες πολιτικές αίθουσας τοποθέτησης όπως το Best Fit Finder – ένα εργαλείο που θα βοηθήσει τους υπαλλήλους να βρουν τη σωστή μέτρηση των σουτιέν και την τοποθέτησή τους, αλλά και δίνουν την δυνατότητα στους πελάτες να γράψουν θετικές σκέψεις στα δοκιμαστήρια, ως συμπαράσταση και εμψύχωση για τους επόμενους αγοραστές!

Για να γιορτάσει αυτή τη νέα εμπειρία, η Aerie ξεκίνησε μια νέα καμπάνια #AerieREAL, που περιλαμβάνει 57 γυναίκες με διαφορετικούς τύπους σώματος, εθνικότητες, αναπηρίες και μεγέθη που αγκαλιάζουν την ατομική τους ομορφιά. Η Abby Sams, φωτογραφίζεται στην αναπηρική καρέκλα της, η Lexus Morgan, η οποία έχει λεύκη χαμογελάει διάπλατα στον φακό, η Wilma Lawerence, ενώ η Gaylyn Henderson με την τσάντα οστομίου και πολλές ακόμα ποζάρουν με τα εσώρουχα τους λέγοντας την δική τους ιστορία.

Η Aerie ξεκινά επίσης τη νέα συλλογή Bras Make You Feel Real Collection, σχεδιασμένη σε τέσσερα διαφορετικά στυλ – The Real Happy, Real Sunnie, Real Me και Real Power. Και τα τέσσερα στυλ έρχονται σε μαλακό, ελαστικό ύφασμα και είναι εξοπλισμένα με j-άγκιστρα και αφαιρούμενο μαξιλάρι για άνεση. Η συλλογή απευθύνεται σε όλους και υπόσχεται άνεση χωρίς διακρίσεις!

Only in

Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία

H Όλγα Γεροβασίλη βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης καταγγέλλοντας τις διαρροές ως συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024