Στήθος κοτόπουλο με επικάλυψη μοτσαρέλας και μπέικον
Το στήθος κοτόπουλο στην πιο νόστιμη εκδοχή του!
Spotlight
- Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία
- Η ιστορία της Γαλλίδας που έμαθε να πιλοτάρει ελικόπτερο για να βγάλει τον άντρα της από τη φυλακή
- Ποια είναι η πραγματική κατάσταση στα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία;
- «Όταν περπατάς σε αυτή την πόλη πρέπει...» - Τα πεζοδρόμια της Αθήνας γίνονται viral για τους λάθος λόγους
Υλικά για 6 μερίδες
6 φέτες μπέικον
6 μικρά στήθη κοτόπουλου ή 3 μεγάλα
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένη μοτσαρέλα
Αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση
1. Μαγειρέψτε το μπέικον σε ένα τηγάνι μέχρι να είναι έτοιμο. Τοποθετήστε το τηγανητό μπέικον σε ένα πιάτο, στο οποίο θα έχετε στρώσει χαρτί κουζίνας. Αφήστε το μπέικον να βγάλει λίπη και να κρυώσει. Μόλις κρυώσει κόψτε το σε κομμάτια.
2. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
3. Ρίξτε αλατοπίπερο σε κάθε πλευρά του κοτόπουλου και ψήστε για 45 λεπτά. Προσθέστε το τυρί σε κάθε πλευρά και συνεχίστε με το μπέικον. Ψήστε για άλλα 5 λεπτά.
4. Σερβίρετε συνοδεύοντας το πιάτο με την αγαπημένη σας σαλάτα.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις