Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με ποιητική διάθεση ο Κοτζιάς για τον ερχομό του Αυγούστου - Ούτε κουβέντα για τους νεκρούς

Με ποιητική διάθεση ο Κοτζιάς για τον ερχομό του Αυγούστου – Ούτε κουβέντα για τους νεκρούς

Με sms προς συγκεκριμένους δημοσιογράφους, ο κ. Κοτζιάς αναφέρθηκε στον ερχομό του Αυγούστου, βγάζοντας στο προσκήνιο το ποιητικό του ταλέντο

Με ποιητική διάθεση εμφανίστηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς υποδεχόμενος τον Αύγουστο ο οποίος – όπως ενημερώνει τους φίλους του – «χαμογελά χαϊδεύοντας τα αστέρια των ουρανών».

Με sms προς συγκεκριμένους δημοσιογράφους, ο κ. Κοτζιάς – σαν ένας άλλος Πάμπλο Νερούδα – αναφέρθηκε στον ερχομό του Αυγούστου, βγάζοντας στο προσκήνιο το ποιητικό του ταλέντο:

«Ο Αύγουστος χαμογελά χαϊδεύοντας τα αστέρια των ουρανών, θέλει να ακούει το γέλιο των παιδιών, να ατενίζει την ελπίδα χαραγμένη στο πρόσωπό μας. Καλό μήνα μας εύχεται με λάμψη πονηρή στα μάτια του».

Μέσα σε αυτές τις 33 λέξεις, όπου συμπυκνώνεται η ρομαντική διάθεση του υπουργού, δεν χώρεσε καμία λέξη για τον «μαύρο Ιούλιο» με τους τουλάχιστον 87 νεκρούς και τις τραγικές ολιγωρίες της κυβέρνησης.

Φαίνεται πως ο κ. Κοτζιάς έδιωξε από πάνω του κάθε ευθύνη για τη φονική πυρκαγιά με την χθεσινή μνημειώδη ανακοίνωση που εξέδωσε το κίνημα Πράττω στην  οποία τα μέλη της πολιτικής κίνησης είπαν μία … μισή συγγνώμη για όσα συνέβησαν τη «μαύρη Δευτέρα».

Στην ίδια ανακοίνωσή σημειωνόταν πως «οφείλουμε να ζητήσουμε μία ειλικρινή συγγνώμη από τον Ελληνικό Λαό, που στη διάρκεια της προσπάθειάς μας για υπέρβαση των μνημονίων, δεν καταφέραμε να αλλάξουμε όπως οφείλαμε και έχει ανάγκη ο τόπος, εκείνες τις νοοτροπίες και τις αντιλήψεις που το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της συνενοχής και της διαπλοκής, είχαν μετατρέψει την ελληνική κοινωνία σε συνυπεύθυνη στην παρανομία και ταυτόχρονα το νομιμοποιούσε»

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024