Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι αδερφοί Γκριμ εμπνέουν μια νέα σειρά κοσμημάτων

Οι αδερφοί Γκριμ εμπνέουν μια νέα σειρά κοσμημάτων

Τα διάσημα παραμύθια γίνονται κοσμήματα για τον οίκο Van Cleef & Arpel

Γνωστή για τη δημιουργία μερικών από τις πιο υψηλές συλλογές κοσμημάτων στον κόσμο, η Van Cleef & Arpels ξεκίνησε μια νέα συλλογή εμπνευσμένη από τέσσερα παραμύθια, γραμμένα από τους φημισμένους αδερφούς Γκριμ. Οι Γκριμ ήταν συγγραφείς και συλλέκτες παραδοσιακών παραμυθιών, στα οποία ο Βίλχελμ Καρλ Γκριμ έδωσε λογοτεχνική μορφή και τα προσάρμοσε για παιδιά και με την σειρά τους ο οίκος κοσμημάτων πήρε έμπνευση από τις παιδικές ιστορίες και τις προσάρμοσε σε… διαμάντια!

Τα τέσσερα παραμύθια είναι οι Δώδεκα Πριγκίπισσες, το Χρυσό Πουλί, τα Τρία Φτερά και οι Τραγουδιστές της Βρέμης. Στους φανταστικούς κόσμους που δημιουργούν οι Γκριμ, η Van Cleef & Arpels φέρνει την ίδια παραμυθένια ομορφιά στη συλλογή, απολαμβάνοντας το μυστικιστικό τοπίο, μαγευτικά δάση με αμέτρητα δέντρα, πολυτελή λουλούδια και φυσικά τους γοητευτικούς χαρακτήρες. Κάθε κομμάτι ενσωματώνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και πολλά περισσότερα από τα τέσσερα παραμύθια, μέσα από τα χρώματα, τους πολύτιμους λίθους, τα σχήματα και τα μεγέθη των κοσμημάτων.

Κάθε πέτρα επιλέγεται βάσει διαφόρων κριτηρίων, συμπεριλαμβανομένου του βάρους, του χρώματος και της σαφήνειας και στη συνέχεια εξετάζεται εκτενώς από τους ειδικούς του οίκου. Το αποτέλεσμα αντανακλάται σε κάθε ένα από τα ξεχωριστά συστατικά των όμορφων δημιουργιών και στο σύνολό του, τόσο στην εξαιρετική ποιότητα όσο και στην ωδή τους στην παιδική ηλικία, στη θαυμαστή φύση κάθε μύθου. Για παράδειγμα, ένα κίτρινο διαμάντι λάμπει σαν ένα χρυσό μήλο, ένα σμαράγδι αντανακλά έναν πλούσιο κήπο, ενώ ένα μπλε ζαφείρι της Βιρμανίας απεικονίζει μια έναστρη νύχτα.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024