Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 29 Ιουνίου

Αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 29 Ιουνίου

 Κριός Σκέψου διπλά. Το παρασκήνιο δουλεύει υπερωρίες σήμερα και πρέπει να φυλάγεσαι από πολλά μέτωπα. Μην δράσεις χωρίς να σκεφτείς. Ταύρος Βαρύ κλίμα. Τα προσωπικά έχουν ανεβάσει τους τόνους, σχεδόν επικίνδυνα και αυτός ο ανάδρομος φαίνεται να ρίχνει λάδι στην φωτιά. Δώστε χώρο και χρόνο. Δίδυμοι Οικονομικές ουτοπίες! Μην ψάχνετε την χαμένη Ατλαντίδα στα οικονομικά […]

 Κριός

Σκέψου διπλά. Το παρασκήνιο δουλεύει υπερωρίες σήμερα και πρέπει να φυλάγεσαι από πολλά μέτωπα. Μην δράσεις χωρίς να σκεφτείς.

Ταύρος

Βαρύ κλίμα. Τα προσωπικά έχουν ανεβάσει τους τόνους, σχεδόν επικίνδυνα και αυτός ο ανάδρομος φαίνεται να ρίχνει λάδι στην φωτιά. Δώστε χώρο και χρόνο.

Δίδυμοι

Οικονομικές ουτοπίες! Μην ψάχνετε την χαμένη Ατλαντίδα στα οικονομικά σας, αλλά φροντίστε να τακτοποιήσετε υποθέσεις, που αφορούν δάνεια και οφειλές.

Καρκίνος

Εντοπίστε τα λάθη. Μικροαναποδιές και άλλα δεινά… προβλέπονται σήμερα, μα έχετε την ευκαιρία να τα ανατρέψετε. Εντοπίστε αυτά που σας μπλοκάρουν!

Λέων

Η ρόδα γυρίζει. Η σημερινή μέρα φαίνεται έξοχη για εσάς, που έχετε προβλήματα στα επαγγελματικά σας. Ευνοϊκός καιρός για αλλαγές και διεκδικήσεις.

Παρθένος

Άκουσε την καρδιά σου, όχι τον φίλο σου. Μια πιθανή παρεξήγηση στα ερωτικά σου ζητά την δική σου, ολόδικη σου, άποψη. Μην πάρεις δεύτερη γνώμη, άκουσε την καρδιά σου.

Ζυγός

Ότι δεν λύνεται, κόβεται! Θυμήσου πως δεν αντέχεις άλλα μπλεξίματα στην ζωή σου, για αυτό μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη. Παλιές συνήθειες πρέπει να πάψουν.

 

Σκορπιός

Προνόησε! Στην εργασία σήμερα τα πράγματα μοιάζουν καλά. Αν είσαι προνοητικός και οργανωτικός μπορείς να σώσεις την ημέρα!

Τοξότης

Τρέχουν οι εξελίξεις. Εργασία και οικογένεια δεν σταματούν να σε εκπλήσσουν! Επωφελήσου από αυτό και ανέβασε την ψυχολογία σου.

Αιγόκερως

Όλα καλά. Αιγόκερε σταμάτα την γκρίνια! Όλα πάνε καλά (μετά από καιρό) και δεν χρειάζεται να είσαι κακόκεφος.

Υδροχόος

Πάρε χρόνο. Ο ανάδρομος είναι γεγονός και στα επαγγελματικά χρειάζεται διπλωματία. Μην πάρεις αποφάσεις και μην μιλήσεις για οικονομικά.

Ιχθύς

Δεν πάν’ να λένε! Όλα τα έχεις ακούσει και έχεις κουραστεί, σχόλια και ψίθυροι είναι γύρω σου, αλλά ο τρόπος διαχείρισης είναι να μην δώσεις καμία σημασία.

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024