Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στον «Ίμπρα» δεν θα κάνεις φάουλ

Στον «Ίμπρα» δεν θα κάνεις φάουλ

Ο αμυντικός Πετράσο έκανε φάουλ στον 36χρονο Σουηδό επιθετικό στο 40ο λεπτό του αγώνα και ο Ιμπραϊμοβτς ανταπέδωσε με ένα χαστούκι στο πίσω μέρος του κεφαλιού του

Ο Ζλατάν Ιμπραϊμοβιτς αντίκρυσε την πρώτη του κόκκινη κάρτα στο Mls, επειδή χτύπησε αντίπαλο παίκτη στο κεφάλι, στην χθεσινή νίκη (1-0) των Γκάλαξι Λος Άντζελες επί της Μόντρεαλ Έμπατ.

Ο αμυντικός Πετράσο έκανε φάουλ στον 36χρονο Σουηδό επιθετικό στο 40ο λεπτό του αγώνα και ο Ιμπραϊμοβτς ανταπέδωσε με ένα χαστούκι στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Και οι δύο παίκτες έπεσαν στο έδαφος με μια προφανή προσπάθεια να κερδίσουν τη συμπάθεια του διαιτητή Ισμαιλ Ιλφάθ αλλά μετά από μια παρατήρηση του βίντεο, ο Πετράσο αντίκρυσε κίτρινη κάρτα και ο πρώην επιθετικός της Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα, Παρί ΣΖ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την κόκκινη.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Όλα Καμόρα στο 75ο λεπτό. Ο Ζλάταν Ιμπράιμοβιτς που έκανε μία εντυπωσιακή είσοδο στο πρωτάθλημα το Μάρτιο, σημειώνοντας δύο γκολ, έχει πετύχει μόλις δύο γκολ από τότε.

Ο κορυφαίος σκόρερ της Σουηδίας, αποχώρησε από το διεθνές ποδόσφαιρο μετά το Euro 2016 και, παρά το φλερτ για να επιστρέψει, θα απουσιάσει από το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία.

https://twitter.com/MyFFZone/status/998780570191781888

Sports in

Παίκτης της Ντόρτμουντ έγραψε χθες τεστ στα μαθηματικά και σήμερα παίζει στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Κιελ Βέτιεν της Μπόρουσια Ντόρτμουντ δεν είχε καταφέρει να ταξιδέψει τη Δευτέρα με την υπόλοιπη ομάδα για το Παρίσι, αφού πρώτα έπρεπε να δώσει εξετάσεις για το σχολείο!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024