Παρασκευή 10 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ξεκινά το 3ο Διεθνές Συνέδριο Καρδιαγγειακής Απεικόνισης στην Κλινική Πράξη

Ξεκινά το 3ο Διεθνές Συνέδριο Καρδιαγγειακής Απεικόνισης στην Κλινική Πράξη

Διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές θα αναλύσουν θέματα γύρω από όλο το φάσμα της κλινικής καρδιολογίας

Ύστερα από τις πολύ επιτυχημένες διοργανώσεις του 1ου και του 2ου Συνεδρίου Καρδιαγγειακής Απεικόνισης στην Κλινική Πράξη διοργανώνεται και φέτος το 3ο Διεθνές, πλέον, Συνέδριο, στις 17-19 Μαΐου στην Αθήνα.

Διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές θα αναλύσουν θέματα γύρω από όλο το φάσμα της κλινικής καρδιολογίας. Το ιδιαιτέρως υψηλού επιπέδου επιστημονικό πρόγραμμα αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στις νέες φαρμακευτικές προσεγγίσεις στη στεφανιαία νόσο, στην αντιπηκτική αγωγή, στην καρδιακή ανεπάρκεια, στην πρωτοπαθή πνευμονική υπέρταση, καθώς και στην ιδιοπαθή υπέρταση. Θέματα που απαιτούν επαναξιολόγηση των κλινικών και παθοφυσιολογικών δεδομένων ώστε να αξιοποιηθούν κατάλληλα.

Φέτος, το συνέδριο θα αναφερθεί εκτενώς και σε θέματα δομικών παθήσεων των επεμβατικών θεραπειών στις βαλβιδοπάθειες.

Το Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα των Ομάδων Εργασίας Ηχωκαρδιολογίας, Απεικονιστικών Τεχνικών και Καρδιακής Ανεπάρκειας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.

Τα προεδρεία έχουν επιλέξει νέους καρδιολόγους από όλη την Ελλάδα να παρουσιάσουν ενδιαφέροντα περιστατικά. Σε κάθε συνεδρία θα υπάρχουν σχολιαστές με εμπειρία που θα σχολιάσουν τα περιστατικά με σκοπό τη διαδραστικότητα του συνεδρίου αλλά και τη συμμετοχή των συμμετεχόντων σε συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων.

Την ίδια ώρα, κυρίαρχη προτεραιότητα τόσο για τον εξεταζόμενο όσο και το περιβάλλον είναι επιπροσθέτως η μείωση της έκθεσης στην ακτινοβολία.

Με προέδρους τον Δρ Γιώργο Αθανασόπουλο και Καθηγητή Πέτρο Νιχογιαννόπουλο το συνέδριο στόχο έχει στην υπηρέτηση των ανωτέρω, ώστε με την κατάλληλη ενσωμάτωση της καρδιαγγειακής απεικόνισης στις κλινικές αποφάσεις και θεραπευτική πράξη, να επαυξηθεί ο λυσιτελής ορθολογισμός στη σύγχρονη Καρδιολογία.

Sports in

Η Euroleague σχολίασε με φοβερό τρόπο τις δύο «ερυθρόλευκες» προκρίσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (vid)

Ο επίσημος λογαριασμός της Euroleague, με ένα εκπληκτικό βίντεο με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μπαρτζώκα, «έδειξε» την αντίδραση των φίλων του Ολυμπιακού στις προκρίσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 10 Μαϊου 2024