Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διευκρινίσεις από την Seat εν όψει της ανάκλησης Ibiza και Arona για τις ζώνες ασφαλείας

Διευκρινίσεις από την Seat εν όψει της ανάκλησης Ibiza και Arona για τις ζώνες ασφαλείας

Η Seat συνιστά στους ιδιοκτήτες Ibiza (Model Year 2017 και 2018) και Arona στην εγχώρια αγορά να μην χρησιμοποιούν το μεσαίο πίσω κάθισμα έως ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες επισκευής των μοντέλων, καθώς σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει το ενδεχόμενο απρόοπτης απασφάλισης της ζώνης ασφαλείας του πίσω αριστερού καθίσματος.

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας ανάκλησης περίπου 410.000 αυτοκινήτων του ομίλου VW στα οποία περιλαμβάνονται 220.000 VW Polo και 191.000 Seat Ibiza και Arona λόγω ενός προβλήματος στη ζώνη ασφαλείας του πίσω αριστερού καθίσματος, η Seat στην Ελλάδα προσφέρει διευκρινίσεις, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα καθ΄όσον βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ανάκλησης για την επιδιόρθωση του επίμαχου προβλήματος.

Σύμφωνα με αυτές, ως ότου ωστόσο ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες για την ανάκληση και γίνουν οι απαιτούμενες επισκευές η Seat συνιστά στους ιδιοκτήτες των μοντέλων της στα οποία αφορά το πρόβλημα να μην χρησιμοποιούν το μεσαίο πίσω κάθισμα.

Σε ό,τι αφορά την φύση του τεχνικού προβλήματος το οποίο αφορά τα νέα Ibiza (Model Year 2017 και 2018) και το Arona, όπως αναφέρει η Seat, «υπάρχει η πιθανότητα σε σπάνιες περιπτώσεις (π.χ. αιφνίδια αλλαγή λωρίδας με πέντε επιβάτες στην καμπίνα) και όταν το πίσω κεντρικό και πίσω αριστερό κάθισμα είναι κατειλημμένα, η αριστερή ζώνη ασφαλείας να απελευθερωθεί ακούσια».

Η αιτία για το παραπάνω πρόβλημα, έχει σύμφωνα με τις συστάσεις εντοπιστεί όπως και ο τρόπος επιδιόρθωσής του, ενώ μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσει και η διαδικασία ειδοποίησης μέσω επιστολών των ιδιοκτητών του προκειμένου να προσέλθουν στο εξουσιοδοτημένο δίκτύο Seat για να γίνει η απαραίτητη επισκευή, χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024