Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μέχρι και δωρεάν κουρέματα προσφέρει ο στρατός της Ταϊλάνδης

Μέχρι και δωρεάν κουρέματα προσφέρει ο στρατός της Ταϊλάνδης

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάληψη της εξουσίας, ο στρατός της Ταϊλάνδης προσπαθεί με κάθε τρόπο να κερδίσει τους πολίτες της χώρας, διοργανώνοντας από συναυλίες, μέχρι και...δωρεάν κουρέματα. Πρόκειται για μια ολόκληρη εκστρατεία του στρατού που σκοπό έχει, όπως λέει ο νέος ηγέτης της χώρας, να επαναφέρει τα χαμόγελα στα πρόσωπα των Ταϊλανδέζων.

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάληψη της εξουσίας, ο στρατός της Ταϊλάνδης προσπαθεί με κάθε τρόπο να κερδίσει τους πολίτες της χώρας, διοργανώνοντας από συναυλίες, μέχρι και…δωρεάν κουρέματα.

«Είναι όλα μέρος μιας εκστρατείας για να κερδίσει τους πολίτες» αναφέρει η εφημερίδα Samui Times, σύμφωνα με την οποία στρατιώτες επιστρατεύτηκαν για να μαζέψουν τα απορρίμματα από την περιοχή γύρω από την οποία έγιναν διαδηλώσεις κατά της χούντας την περασμένη εβδομάδα.

Ο νέος ηγέτης της χώρας επιμένει ότι οι πρόσφατες πολιτικές αλλαγές έγιναν για να βελτιωθεί η ζωή των κατοίκων της Ταϊλάνδης. «Οι Ταϊλανδέζοι, όπως και εγώ, εδώ και εννέα χρόνια δεν ήμασταν ευτυχισμένοι, αλλά από τις 22 Μαΐου, υπάρχει ευτυχία» τόνισε.

Αναφερόμενος στη βίαια καταστολή των διαδηλώσεων, ο στρατιωτικός ηγέτης της χώρας τόνισε ότι «εκείνοι που διαφωνούν μαζί μας είναι λίγοι και στόχο έχουν να εμποδίσουν τη χώρα να επιστρέψει στις ευτυχισμένες μέρες».

Από την Παρασκευή, επίσης, θα μεταδίδεται ένα εβδομαδιαίο τηλεοπτικό πρόγραμμα όπου ο στρατός θα απαντά σε ερωτήσεις πολιτών σχετικά με τη νέα πολιτική κατάσταση στη χώρα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οι βολές ήταν 35-10 για τον Παναθηναϊκό στο game 5 και 123-78 στη σειρά!

Έσπασε όλα τα ρεκόρ σε κερδισμένες βολές ο Παναθηναϊκός- Έφτασε απόχε στις 35 είχε στη σειρά σχεδόν 26 ανά παιχνίδι!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024