Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μυστικά ομορφιάς για χαμηλές θερμοκρασίες

Μυστικά ομορφιάς για χαμηλές θερμοκρασίες

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:IMAXTRee Το σωστό χτένισμα Η υγρασία του καλοκαιριού δίνει τη σκυτάλη στο ψύχος και τη στατικό ηλεκτρισμό. Έτσι τα μαλλιά μας μπορεί να δείχνουν θαμπά ενώ βγάζοντας το πέπλο να θυμίζουμε κάτι από σκαντζόχοιρο με τις τρίχες μας να πετάνε ανεξέλεγκτες. Ένας απλός ή περίτεχνος κότσος είναι μια χαρά λύση ακόμη και για […]

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:IMAXTRee

Το σωστό χτένισμα
Η υγρασία του καλοκαιριού δίνει τη σκυτάλη στο ψύχος και τη στατικό ηλεκτρισμό. Έτσι τα μαλλιά μας μπορεί να δείχνουν θαμπά ενώ βγάζοντας το πέπλο να θυμίζουμε κάτι από σκαντζόχοιρο με τις τρίχες μας να πετάνε ανεξέλεγκτες. Ένας απλός ή περίτεχνος κότσος είναι μια χαρά λύση ακόμη και για την περίπτωση ξαφνικής βροχής ή χιονόνερου. Εναλλακτικά, δοκιμάστε μια όμορφη πλεξούδα που είναι εύκολο να την λύσετε –αν τα προτιμάτε κάτω – όταν βρεθείτε στο ασφαλές χώρο της δεξίωσης.
Όλα για την επιδερμίδα μας
Οι γυναίκες με ξηρό δέρμα ταλαιπωρούνται ακόμη περισσότερο το χειμώνα. Η κατάσταση επιδεινώνεται και από την εσωτερική θέρμανση καθώς επηρεάζει τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας.
Φροντίστε λοιπόν για την θρέψη της ειδικές φόρμουλες και ορούς – συμβουλευτεί τον φαρμακοποιό ή τις υπεύθυνες αισθητικούς επώνυμων οίκων –και χρησιμοποιήστε compact πούδρες αντί αυτές σε μορφή σκόνης.
Με τις σωστές βάσεις
Μην ξεχνάτε ότι η επιδερμίδα το χειμώνα είναι πιο λευκή από το καλοκαίρι ενώ σε άλλες περιπτώσεις παρουσιάζονται κοκκινίλες από ερεθισμούς που προκαλούνται από το κρύο. Επομένως, χρησιμοποιήστε μια καλή βάση που δεν σας κάνει ξαφνικά την ηλιοκαμένη επιδερμίδα που αποκτούμε το καλοκαίρι –θα είναι αστείο –αλλά ούτε και κατάλευκη –η Χιονάτη σε νέες περιπέτειες. Και αντίστοιχα, αποφύγετε τα πολύ ροζ-κόκκινα ρουζ καθώς θα κοκκινίσετε και άλλο μόλις βγείτε στο κρύο. Τέλος, πολύ σημαντικό είναι να μην επηρεάζεστε από την τρέχουσα μόδα. Το νυφικό μακιγιάζ είναι ένα τελείως διαφορετικό κομμάτι με τη δική του τεχνική και για να έχει διάρκεια και για να βγείτε όμορφες στο φακό!

Λάμψη
Αποφύγετε σε κάθε περίπτωση glitter και χρυσόσκονες. Ειδικά στα μάτια καθώς μετά από λίγη ώρα το βλέμμα σας θα δείχνει πραγματικά κουρασμένο. Αφήστε καλύτερα τα αξεσουάρ σας να λάμψουν: το πέπλο ή το μπούστο του νυφικού μπορούν να είναι διακοσμημένα με κρυσταλλάκια.

gamos.gr

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024