Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκτός Κυπέλλου UEFA ο ΠΑΟΚ, στη θέση του ο Ατρόμητος

Εκτός Κυπέλλου UEFA ο ΠΑΟΚ, στη θέση του ο Ατρόμητος

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την αίτηση του ΠΑΟΚ για συμμετοχή στο Κύπελλο UEFA, καθώς η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης δεν κατάφερε να προσκομίσει την εγγυητική τραπέζης για την εξόφληση των υποχρεώσεών της. Νέα επεισόδια από οπαδούς του «δικεφάλου».
-Προσφυγή από Εγκωμίτη
-Οι αντιδράσεις...

26

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την αίτηση του ΠΑΟΚ για συμμετοχή στο Κύπελλο UEFA, καθώς η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης δεν κατάφερε να προσκομίσει την εγγυητική τραπέζης για την εξόφληση των υποχρεώσεών της.

Για την απόφαση αυτή ενημερώθηκε ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, ενώ αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Ο «δικέφαλος» δεν κατάφερε να καταθέσει στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ την εγγυητική τραπέζης ύψους 6 εκ. ευρώ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασαίλης Γκαγκάτσης, δεν δέχθηκε την επιταγή του ερασιτέχνη, ο Σαββίδης δεν πρόλαβε με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να χαρίσει τη θέση του στον Ατρόμητο, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το απόγευμα της Παρασκευής περίπου 300 οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν πορεία προς το Βασιλικό Θέατρο της συμφωτεύσουσας όπου λίγο αργότερα θα βρίσκονταν ο Υπουργός Πολιτισμού, Γιώργος Βουλγαράκης με αποτέλεσμα να σημειωθούν επεισόδια με αστυνομική δύναμη που είχε αποκλείσει την περιοχή.

Γκαγκάτσης: «Ο ΠΑΟΚ δεν θα παίξει στο Κύπελλο UEFA»

Την απαγόρευση συμμετοχής του ΠΑΟΚ στην προσεχή διοργάνωση του Κυπέλλου UEFA επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης, στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης της ομοσπονδίας.

Σχολιάζοντας το γεγονός, ο κ. Γκαγκάτσης υπογράμμισε: «Ο ΠΑΟΚ δεν προσκόμισε εγγυητική επιστολή και δυστυχώς δεν θα παίξει στο Κύπελλο UEFA. Ο ΠΑΟΚ, πέρα από ομάδα μου, είναι ένα ιστορικό σωματείο που από λάθη των διοικήσεών του έφτασε εδώ που έφτασε. Ελπίζω και πιστεύω στο μέλλον, πέρα από το δυσάρεστο γεγονός, να αλλάξει η φιλοσοφία για το πως πρέπει να διοικείται αυτό το σωματείο.»

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Επιτροπή Εφέσεων απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄ αριθμ. 16/25.5.2006 απόφασης της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ, διότι η ΠΑΕ δεν κατέθεσε τα στοιχεία που της ζητήθηκαν».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024