Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Χαμός στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για τον Ολυμπιακό (pics, vid)

Χαμός στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για τον Ολυμπιακό (pics, vid)

Ο απόλυτος χαμός έγινε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με χιλιάδες κόσμου να κατακλύζει τους γύρω δρόμους και να πανηγυρίζει μαζί με τους παίκτες του Ολυμπιακού το Europa Conference League.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγύρισαν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά μαζί με χιλιάδες κόσμο την κατάκτηση του Europa Conference League.

Η νύχτα έγινε… μέρα με τους φίλους των Ερυθρόλευκων να ανάβουν καπνογόνα και να φωνάζουν συνεχώς συνθήματα, αφού έγιναν ένα με τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να τραγουδούν.

Αποθέωση από χιλιάδες οπαδούς τους γνώρισαν οι Ερυθρόλευκοι.

Το πάρτι είχε ξεκινήσει από την «OPAP Arena», στη συνέχεια πήρε σειρά η Συγγρού, όπου οι παίκτες επιβιβάστηκαν στο ανοιχτό πούλμαν, για να έρθει η κορύφωση με τον Πειραιά, όπου έγινε πραγματικά χαμός.

Ντελίριο ενθουσιασμού και… «έλα στο πούλμαν ρε κοντέ να φύγουμε»

Μετά από 120 και πλέον αγωνιστικά λεπτά η ομάδα του Πειραιά έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά ευρωπαϊκό κύπελλο στο ποδόσφαιρο. Το 1-0 απέναντι στη Φιορεντίνα στη Νέα Φιλαδέλφεια θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Θρύλου.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ξεχύθηκε στους δρόμους και οι παίκτες ανυπομονούσαν να γίνουν έναν μαζί τους.

Η θέληση τους να ξεκινήσουν τους ξέφρενους πανηγυρισμούς αποτυπώνεται στο live στο Instagram του Ντάνιελ Ποντένσε. Όσο μιλούσε ο Πορτογάλος του Ολυμπιακού ο ανυπόμονος Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος τον κάλεσε με επικό μήνυμα στο πούλμαν της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο κεντρικός μέσος των Πειραιωτών έγραψε στο live του Ποντένσε: «Έλα στο πούλμαν ρε κοντέ να φύγουμε»!

«Μας δώσατε δύναμη να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα»

Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά οι παίκτες του Ολυμπιακού, ο προπονητής της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, και ο ηγέτης του πειραϊκού συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης, γνώρισαν την αποθέωση από χιλιάδες οπαδούς τους.

«Μας δώσατε δύναμη να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος πρόσθεσε: «Σήμερα, το όνειρο το τρελό είναι πλέον πραγματικότητα. Ζήτω ο Θρύλος, ζήτω ο Πειραιάς, ζήτω η Ελλάδα».

«Σήμερα, το όνειρο το τρελό είναι πλέον πραγματικότητα. Για τον Ολυμπιακό μας, τον Πειραιά μας, την Ελλάδα μας. Αυτή τη νύχτα θέλω να τη χαρούμε ιδιαίτερα. Ο ατελείωτος λαός μας, οι παίκτες μας, ο μεγάλος μας προπονητής και όλοι εσείς που μας δώσατε τη δύναμη να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Ζήτω ο Θρύλος, ζήτω ο Πειραιάς, ζήτω η Ελλάδα».

Δείτε εικόνες και βίντεο:

Sports in

Οι εντυπωσιακές ενέργειες των «μικρών» και τα… χορευτικά του Τσικίνιο στην Ολλανδία (vid)

Δείτε φάσεις και γκολ από τη χθεσινή (25/7) προπόνηση του Ολυμπιακού στην Ολλανδία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024