Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λαουτάρο Μαρτίνες: Έτοιμος να γράψει ιστορία...

Λαουτάρο Μαρτίνες: Έτοιμος να γράψει ιστορία…

Αν η Ίντερ κατακτήσει το Champions League ο Λαουτάρο Μαρτίνες θα μπει σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ, στο οποίο βρίσκονται μόλις 9 ακόμα παίκτες!

Άκουσε τα εξ’ αμάξης φέτος και ίσως όχι άδικα. Θα έλεγε κάποιος ότι ξεκίνησε τη σεζόν ντεφορμέ, ενώ η γκρίνια γύρω από το πρόσωπό του αυξήθηκε κατακόρυφα στο Μουντιάλ του Κατάρ, όπου μάλιστα από τους πρώτους κιόλας αγώνες έχασε τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Ο λόγος για τον Λαουτάρο Μαρτίνες, στον οποίο ταιριάζει πλέον «γάντι» η φράση «τέλος καλό, όλα καλά». Η Αργεντινή κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο και πλέον ο 25χρονος επιθετικός της Ίντερ έχει την ευκαιρία να μπει σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ παικτών που θα έχουν κατακτήσει το Μουντιάλ και το Champions League την ίδια ποδοσφαιρική σεζόν.

Ο επιθετικός της Ίντερ βρήκε την φόρμα του την καταλληλότερη στιγμή μέσα στη σεζόν και ετοιμάζεται για μια τελευταία παράσταση -την πιο δύσκολη- απέναντι στο θωρηκτό Μάντσεστερ Σίτι στον μεγάλο τελικό του Champions League που θα μεταδοθεί ζωντανά από το MEGA το Σάββατο στις 22:00.

Κι αν στην προσπάθεια της Αργεντινής στα γήπεδα του Κατάρ είχε δευτερεύοντα ρόλο, στην προσπάθεια της Ίντερ να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης έχει υπάρξει -πιθανότατα- το βασικότερο γρανάζι.

Με τρία γκολ και τρεις ασίστ τη φετινή σεζόν στο Champions League ο Λαουτάρο Μαρτίνες αποτελεί δικαίως τη μεγαλύτερη απειλή στην γραμμή κρούσης της Ίντερ και τον παίκτη, στον οποίο οι οπαδοί της ιταλικής ομάδας έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους, προκειμένου να «πληγώσει» την καλοστημένη άμυνα που έχει φτιάξει ο Πεπ Γκουαρντιόλα στην Μάντσεστερ Σίτι, και να αυξήσει τα 10 γκολ που έχει συνολικά σημειώσει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Δείτε όλα τα γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο Champions League:

Sports in

Παπανικολάου: «Ας είναι φέτος η χρονιά που θα κάνουμε το διπλό στην έδρα της Εφές»

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για την κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην έδρα της Εφές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024