Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βρήκαμε την πιο σέξι γιαγιά: Την αποκαλούν «Golden GILF» - Κάνει θραύση στο OnlyFans

Βρήκαμε την πιο σέξι γιαγιά: Την αποκαλούν «Golden GILF» – Κάνει θραύση στο OnlyFans

Δείτε την και μόνοι σας...

Την αποκαλούν «Golden GILF» και έχει περισσότερους από 200.000 followers στο TikTok και 38.000 θαυμαστές στο Instagram, όπου μοιράζεται πικάντικες φωτογραφίες της. Εμπνευσμένη από την 24χρονη κόρη της, Zoe, η οποία είναι μοντέλο του OnlyFans, η Viktoria Winslow αποφάσισε να μπει την πλατφόρμα περιεχομένου για ενήλικες.

Η 57χρονη από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας βγάζει μάλιστα τις φωτογραφίες τη βοήθεια της Zoe και χαρακτηρίζει τη δραστηριότητα «ενδυναμωτική».

«Θα βγάζω βίντεο ακόμα και στα 90»

«Δεν πίστευα ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια ότι θα βρισκόμουν σε αυτή τη θέση. Μια λέξη: Ενδυναμωτική» δήλωσε η γιαγιά στο Jam Press. «Θα συνεχίσω να φτιάχνω βίντεο για όσο καιρό έχω κοινό – ακόμη και αν είμαι 90 ετών και ζαρωμένη».

Μέσω της διαδικτυακής δουλειάς της, διαπίστωσε ότι οι νεότεροι άνδρες γοητεύονται από τις μεγαλύτερες γυναίκες. «Άνδρες ηλικίας 19 ετών έχουν κάνει συνδρομή και νομίζω ότι το να είσαι μια καυτή γιαγιά είναι μια εξειδικευμένη αγορά, πράγμα που βοηθάει» εξήγησε. «Για να είμαι ειλικρινής, εξακολουθεί πάντα να με εκπλήσσει το γεγονός ότι με θέλουν».

Η ίδια και η Zoe κάνουν ακόμη και φωτογραφήσεις μητέρας-κόρης, αλλά ξέρει πότε να βάζει τα όρια. «Είχα κάποια περίεργα αιτήματα. Ένας θαυμαστής μου ζήτησε να πατήσω μαμούνια στην κάμερα (δεν το έκανα) – και υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι εκεί έξω με φετίχ στα πόδια, είναι απίστευτο» αποκάλυψε. «Κάνω μόνο αυτό με το οποίο νιώθω άνετα».

Πώς οδηγήθηκε στο OnlyFans

Η καριέρα της στο OnlyFans προέκυψε ύστερα από οικονομικά προβλήματα. Η Zoe πρότεινε να μπει στην πλατφόρμα επειδή εκείνη βγάζει ένα «αξιοπρεπές εισόδημα».

«Στην αρχή, ανησυχούσα λίγο για την ασφάλειά της, αλλά με ενθάρρυνε συνεχώς να το δοκιμάσω και σύντομα σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να το κάνω κι εγώ» είπε η 57χρονη, η οποία είναι διαζευγμένη, υπενθυμίζοντας πόσο ανησυχούσε για ένα συνταξιοδοτικό κεφάλαιο. «Τώρα, το λατρεύω».


Η Winslow ανέφερε ότι περνούσε δύσκολα κάθε μήνα και τελικά αναγκάστηκε να μείνει στο σπίτι ενός φίλου της όταν δεν μπορούσε να πληρώσει το ενοίκιο. Μετά από πρόταση της Zoe, η μητέρα ενός παιδιού ανησυχούσε για το πώς θα την αντιμετώπιζαν οι άνθρωποι στο διαδίκτυο λόγω της ηλικίας της.

Μαζί με τους άντρες που χαζεύουν το περιεχόμενό της, υπάρχουν και μερικά τρολς, τα οποία περιγράφει ως «νεαρά κορίτσια» κυρίως. Πιστεύει ότι είναι απλώς «ζηλιάρηδες», που της λένε να «φύγει» από το TikTok, διερωτώμενοι τι μπορεί να σκέφτονται τα παιδιά της – και μάλιστα την αποκαλούν «γριά σκ@@@».

«Μπλοκάρω αυτούς τους ανθρώπους και προχωράω – είναι για γέλια και η ζήλια είναι κατάρα» σημείωσε.

«Για μένα, η ταμπέλα “γιαγιά” είναι σπουδαία και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που πιστεύουν ότι είμαστε άκρως επιθυμητοί» πρόσθεσε. «Είμαι μια γιαγιά που είναι περήφανη να επιδεικνύει αυτά που έχει».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024