Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Ουκρανία: Πότε ζήτησε πρώτη φορά τα τανκς από τη Γερμανία – «334 μέρες μετά, μήπως να επισπεύσετε τη διαδικασία;»
Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, με έγγραφο που ανάρτησε στα social media, αποκάλυψε ότι η Ουκρανία είχε ζητήσει τανκς από τη Γερμανία την έβδομη μέρα του πολέμου.
Η πίεση της Ουκρανίας στη Γερμανία για να την ενισχύσει με άρματα μάχης συνεχίζεται. Στη συζήτηση που διεξάγεται παρενέβη ο Αντρίι Μέλνικ, αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών.
Σε ανάρτησή του στο Twitter ο Ουκρανός υπουργός αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μια ευγενική υπενθύμιση: Η Ουκρανία ζήτησε επίσημα από τη Γερμανία να την προμηθεύσει με άρματα μάχης Leopard στις 3 Μαρτίου 2022, την 7η ημέρα μετά την έναρξη του πολέμου εξόντωσης της Ρωσίας κατά της ουκρανικής κρατικής οντότητας και του ουκρανικού έθνους. Σήμερα είναι η 334η ημέρα του βάρβαρου ρωσικού πολέμου. Μήπως ήρθε η ώρα να επιταχυνθεί αυτή η διαδικασία;».
Στην ανάρτηση ο Μέλινκ έχει δημοσιεύσει και το έγγραφο με το οποίο ζητήθηκαν τα γερμανικά άρματα μάχης.
Δείτε την αιχμηρή ανάρτηση του Μέλνικ
Just a kind reminder: Ukraine officially asked Germany to supply Leopard tanks on 3 March 2022, on the 7th day after russia started a war of annihilation against the Ukrainian statehood &??nation. Today is the 334th day of barbarian??war. Maybe it’s time to speed up this process? pic.twitter.com/C3N2C6pelT
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!