Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αποκαλύψεις των Αμερικανών για Ολυμπιακό και Ντόρσεϊ

Αποκαλύψεις των Αμερικανών για Ολυμπιακό και Ντόρσεϊ

Όλα όσα αναφέρονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού σχετικά με την επιστροφή του Τάιλερ Ντόρσεϊ στην Ευρώπη και τις προθέσεις του Ολυμπιακού.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αποδεσμεύτηκε από τους Ντάλας Μάβερικς, καθώς δεν κατάφερε να πείσει τον Τζέισον Κιντ ότι αξίζει μία θέση στην ομάδα του Τέξας και πλέον η επιστροφή του στην Ευρώπη πρέπει να είναι δεδομένη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην Αμερική, είναι ήδη αρκετές οι ομάδες από την Euroleague οι οποίες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του 26χρονου ομογενή γκαρντ, ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός ο οποίος φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ έως το 2024, για να τον ντύσει ξανά στα «ερυθρόλευκα».

Το τάιμινγκ για τον παίκτη των μεγάλων αγώνων

Σύμφωνα με ίδια δημοσιεύματα και η Μονακό έχει κινηθεί για τον Ντόρσεϊ, έχοντας προτείνει ένα ποσό κοντά στα 1,2 εκατομμύρια ευρώ με ισχύ έως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Τέλος η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Φενέρμπαχτσε φαίνεται να παρακολουθούν από κοντά την υπόθεση χωρίς να έχουν καταθέσει πρόταση, με τους πρωταθλητές Τουρκίας να είναι η ομάδα που είχε προσφέρει τα περισσότερα χρήματα το καλοκαίρι στον ομογενή γκαρντ και να έχει να αντιμετωπίσει αυτήν την περίοδο αρκετούς τραυματισμούς αλλά και την αγωνιστική πτώση του Κάρσεν Έντουαρντς που δεν αποδίδει τα αναμενόμενα.

Sports in

Ο Αντετοκούνμπο, η επόμενη μέρα του αποκλεισμού και το Προολυμπιακό…

Οι Μπακς αποκλείστηκαν από τον πρώτο γύρο των playoffs και ο Αντετοκούνμπο έχει όσο χρόνο θέλει για τον τραυματισμό του, το Προολυμπιακό και όχι μόνο...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024